3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad přehrály Roudnici


Branky


0

Roudnice se snažila být Lázním Bělohrad důstojným soupeřem, porážce 3:1 přesto nezabránila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení Lázní

V prvním poločase se oba týmy snažily o ofenzivní pojetí hry. Fotbalisté Roudnice se nechtěli nechat uzamknout na vlastní polovině a snažili se hrát aktivně. Přesto si Lázně Bělohrad dokázaly vytvořit územní převahu. Domácí svojí svižnou kombinací nedávali roudnické obraně vydechnout a při ztrátě balonu se aktivním přístupem snažili co nejrychleji vybojovat míč zpět na své kopačky. Svoji převahu Lázně Bělohrad poprvé zužitkovaly v šestnácté minutě, kdy se prosadil kapitán Petr Kazda. Lázně povzbuzené gólovým úspěchem pokračovaly v ofenzivním pojetí hry. Druhého gólu se domácí dočkali ve dvacáté sedmé minutě, kdy před brankářem Martinem Tomkem nezaváhal útočník Jiří Odvárko, který zvýšil na 2:0. Ve zbytku prvního poločasu nedokázala Roudnice adekvátně reagovat na branky domácích. Lázně si tak do kabin odnesly průběžné vedení 2:0. 

Roudnici se nedaří zápas zdramatizovat

Ve druhém poločase Roudnice zlepšila svůj výkon. Hosté se dokázali lépe udržet na balonu a díky tomu se dostávali do šancí před domácím gólmanem Markem Gallem. Útočné snahy se roudnickým fotbalistům nedaly upřít, přesto se jim v zakončení nedařilo tak, jak by potřebovali, a domácí gólman zůstával nepřekonán. Další komplikací ve věci roudnických snah o zdramatizování zápasu přinesla šedesátá šestá minuta. Důležitou branku na 3:0 v té době vstřelil domácí Miroslav Rychecký. Lázně Bělohrad se tak dostaly do pohodlného náskoku o tři branky. Roudnici se podařilo už jen kosmeticky upravit výsledek, když minutu před koncem snižoval na končených 3:1 Tomáš Kučera. 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - Lázně Bělohrad: Trenérský rukopis Milana Frýdy dnes přivál do Miletína opět fotbal. Roudnice pouze nezalezla před svoje vápno, ale byla aktivní. V první půli jsme ji ale moc nedovolili, měli jsme dobrý pohyb bez míče a kvalitní kombinaci. Druhá půle již z naší strany nebyla tak kvalitní, přesto jsme si vytvořili spoustu dalších šancí, ale proměnili již pouze jedinou.




Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Odvárko [-] (74. K. Černý [-] ) , M. Rychecký [-] (71. R. Šorm [-] ) , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] , T. Blažek [-] (71. J. Hrnčíř [-] ) , J. Šoufek [-] , J. Zejfart [-] (66. D. Michálek [-] )

TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - Z. Bednář [-] , J. Brendl [-] , M. Novotný [-] , Z. Mikan [-] - J. Krejcar [-] , G. Bendig [-] , L. Stoszek [-] , J. Koblížek [-] - T. Kučera [-] - T. Vlasák [-]

ŽK: 41. J. Wagenknecht , 71. D. Michálek , 79. K. Černý - 20. T. Kučera , 63. G. Bendig , 72. T. Vlasák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mucha Tomáš - MARTÍNEK Miroslav, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.