0:1
(0:0)
65. K. Hochman (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 14:00

22.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libáň v domácím zápase prohrála se Nemyčevsí o jednu branku 0:1.


Branky


65. K. Hochman (p.)
0

Tento zápas se dal nazvat šlágrem kola, protože jako trenér Nemyčevse přijel Horna Roman, který několik let působil v domácí organizaci jako trenér. Očekával se vyrovnaný zápas a výsledek utkání tomu dal také z větší části za prvadu, i když hostující tým byl přece jen o tu jednu branku lepší a zaslouženě si odvezl tři body do tabulky III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas diváci branku neviděli - 0:0.

Již od počátku zápasu hostující tým z Nemyčevse pod vedením trenéra Horny na hřišti dominoval a vytvářel si jednu šanci za druhou. Bohužel pro hostující hráče prozatím bez brankového efektu, když šance Řady, Tomáška, Bretta, Janků, Sajdla měli určitě alespoň některé skončit brankou, ale brankář Miech Lukáš podával výborný výkon a držel nulu na kontě vstřelených branek do své sítě. Takto hostující tým stále dával domácím nějakou šanci na úspěch a to přesto, že Nemyčeves měla po většinu času míč na svých kopačkách a byla v v prvním poločase z velké části lepším týmem. V prvním poločase branka nakonec nepadla, protože i brankář Nemyčevse Kateřiňák žádnou brankou neinkasoval – 0:0.

V druhém poločase hosté vstřelili jednu branku a rozhodli o vítězství 0:1.

O poločasové přestávce podle vyjádření hostů, kteří ani nešli do kabiny, kde se převlékali. Počkali si hosté na střídačce, dali si pár pokynů a v krásném sobotním počasí vyrazili pod taktovkou Horny R. do druhé půle se snahou konečně skórovat. Se stejnou snahou nastupoval i domácí tým pod vedením Horáka R. Hostující tým začal opět velice aktivně se snahou o vstřelení branky, ale opět ne a ne vstřelit vedoucí branku. Šance Tomáška, Bretta, Hochmana, Sajdla a ostatních hráčů ( některých i opakovaně ) měly skončit brankou, ale buď selhali střelci sami nebo hosty vychytal domácí brankář Miech Lukáš. Tlak Nemyčevse neustále rostl a hosté neustále věřili, že rozhodující branku nakonec vstřelí. A pak to přišlo, nejprve byl faulován Tomášek v pokutovém území ,ale rozhodčí nepískal, ale vzápětí byl faulován Hochman a to už rozhodčí neváhal a byla zde penalta. Oproti všem zvyklostem, kdy faulovaný nikdy nekope, hostující tým věřil Hochmanovi a ten se nemýlil a poslal Nemyčeves do vedení 0 : 1 v 65. minutě zápasu. Až do konce zápasu hosté měli převahu, kdy domácí po vystřídání a nasazení mladých pušek hrozili z brejků, ale i ty dokázali pohlídat a zaslouženě si došli pro tři důležité body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň B
Horák Radek (trenér Libáně B): Jednoznačně hostující tým nejlepší v této soutěži, tento tým nemá co pohledávat ve III. třídě a jasný aspirant postupu, s těmi to hráči, kterými tým Romana Horny disponuje by nedělal ostudu ani v krajských soutěžích.  V tomto utkání byl favorit jasně daný a také to potvrdil, celý zápas nás přehrával a díky své fotbalovosti a fyzické připravenosti si vytvářel po celé utkání několik 100% příležitostí, díky opět výborně chytajícímu Miechovi, který vychytal i nemožné,  toto utkání skončilo pouze 0:1, kdy nestačil pouze na penaltu. Musím poděkovat i pětici dříve narozených, za účast a pomoci v tomto utkání, bez nich bychom nebyli schopni toto utkání sehrát. Budeme si muset spravit chuť v následném derby s Dětenicemi.

TJ Sokol Nemyčeves
Horna Roman a Řada Zdeněk (trenér a vedoucí Nemyčevse): mrzí mě mnoho neproměněných šancí, kdy se mohl zápas odvíjet jinak a mohlo se i dříve prostřídat. Na druhou stranu jsem spokojen s přístupem kluků a celého týmu. Mrzí mě opětovné zranění Neuschla, kdy máme na marodce již několik lidí a je potřeba mít vždy minimálně čtyři další hráče na lavičce. Děkuji všem klukům za to že se připravili na tento zápas a že přišli tak jak slíbili. Pochvalu zaslouží všichni od Kateřiňáka v brance až po Zd. Romana, který nastoupil do zápasu v posledních minutách.   toto utkání mělo pro mě určitý náboj ale v dobrém. V zápase se loučilo několik legend místního fotbalu, mých kamarádů a navíc já měl tu možnost je v minulosti trénovat 5 let v krajském přeboru. Proto jsem se na tento zápas velice těšil a věřil zároveň, že ho zvládneme. Přesto jsme přistoupili ke změně rozestavení na klasických 4:4:2 a to z důvodu obav z domácích útočníků a záložníků.



Sestavy


TJ Sokol Libáň B
L. Miech [-] - M. Švorc [-] (89. C. Cristea [-] ) , J. Švorc [-] , T. Barcal [-] , J. Vondráček [-] - L. Rýdl [-] (62. T. Macek [-] ) , M. Valenta [-] (70. C. Cristea [-] ) , R. Horák [-] , R. Hlavatý [-] - T. Vondráček [-] , J. Zavřel [-] (55. H. Tu [-] )

TJ Sokol Nemyčeves
M. Kateřiňák [-] - O. Brett [-] , M. Zítka [-] , V. Řada [-] , L. Sajdl [-] (68. T. Neuschl [-] ) , T. Tomášek [-] , T. Trč [-] , J. Janků [-] , K. Hochman [-] (80. O. Homola [-] ) , M. Ostrihoň [-] (68. F. Vanda [-] ) , L. Kolář [-] (86. Z. Roman [-] )

ŽK: 90. H. Tu .
Místo: Libáň. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - ŘÍHA Luboš, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.