Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim drží šanci na druhý flek


Branky


1

Domácí AFK se sice ujalo rychle vedení, ale hosté do poločasu ještě stačili skóre otočit. V druhé půli skóre pohodlně navýšili a celkové druhé místo mají jen ve svých rukách.

 

report z utkání Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu Velimi

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté váleli i bez trenéra

Na jaře poprvé chyběl trenér Jaroslav Jedlička a tak ho zastoupil, trenér v důchodu, administrátor mužstva Jaroslav Češpiva. A jak to dopadlo?

Velimáci věděli, že musí oba poslední zápasy vyhrát a pak skončí  na 2. místě. Ale ještě se nestalo, aby hráli kompletní nebo i ve stejném rozestavení aspoň ve dvou zápasech po sobě. I tentokrát těžko dával velimský realizační tým sestavu dohromady. Chyběly čtyři TOP opory J. Dejmek,  A. Srp, L. Hájek a  J. Slavík. Do základu nastoupli L. Sixta a J. Klingr se zdravotními  problémy. Na lavičce byli tři dorostenci a náhradní brankař.

První poločas naznačil, že to Velim nebude mít jednoduché. Pečky začaly aktivně a ujaly se vedení.

Ze začátku bylo utkání vyrovnané, hosté se snažili kombinovat, domácí se pokoušeli projít středem kolmými přihrávkami nebo centry přes obranu soupeře. Pečáci byli nebezpečnější a výsledkem toho byla první branka v 16.min., kterou vstřelil domácí O. Richter po chybě hostujícího brankaře Hroudy, 1:0. Po této brance hosté přidali, vypracovali si několik slibných příležitostí, ale chyběla koncovka. Pak však přišel tříminutový střelecký koncert velimského kanonýra J. Klingra. Ve 28. a 30. min., jako před kopírák, vstřelil dvě  krásné branky. Uvolnil se před velkým vápnem a asi z 18 m technicky, střelou vnitřním nártem, k tyči nedal brankaři šanci. Velim otočila zápas na 1:2. Do přestávky se už nic podstatného nestalo, Velim kontrolovala hru a domácí polevili.

Změny v rozestavení Velimi

Velimskému kouči se některé momenty ve hře svého mužstva nelíbily a tak v poločase udělal změny v rozestavení mužstva. Druhý poločas byl jednoznačně v režii hostů.

Do druhé půle nastoupila Velim v „překopané“  sestavě a pomohlo to. Změny nastaly v obraně a záloze. / M. Hrabal, L. Sixta, J  Vlk, Svoboda – J. Kasal, O. Kosina, M. Beníšek, M. Kosina/. Velim získala jednoznačnou převahu, hráči kombinovali, drželi míč na svých kopačkách a z domácích udělali statisty. Výsledkem bylo velké množství vyložených šancí ( v tom dominoval K. Šmejkal ), ale proměnili jenom dvě. Tak aspoň některé.                                                                                                                                 47.min.- hlavičku Šmejkala bravurně zlikvidoval domácí brankař V. Kruliš, 48.min. rychlý průnik J. Klingra do pokutového území, prudká rána a opět bravurní  V. Kruliš, 49.min. – hlavička Šmejkala do břevna, 50.min. – velká šance domácího hráče, který šel sám na branku, ale dal vedle, 54.min. – konečně se mění skóre. M. Kosina dává míč do uličky, K. Šmejkal jde sám na brankaře a je to 1:3, 58.min. – dva bravurní zákroky brankaře hostů J. Hroudy, který zlikvidoval 100% šanci domácích, 64.min. – Šmejkal nedal do prázdné branky. Od 70.min. postupně poslal velimský kouč na hřiště tři dorostence. A první z nich se mu odvděčil brankou. 86.min.- O. Dvořák z levé strany asi z 20m,  střelou „skoro ala Paes“ zvyšuje na 1:4.                                                                                  Za chvíli utkání končí  výsledkem 1:4 a Velim B udělala velký krok ke 2.místu.



Ohlasy k zápasu



FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Přiznám se, že z utkání jsem měl obavy. Naše opory mimo hru, hrát museli dva zranění a na lavičce dorostenci. S trenérem J.Jedličkou jsme se dohodli na sestavě s tím, že mohu provést změny podle situace. Do utkání jsme nevstoupili dobře a ještě k tomu jsme prohrávali lacinou brankou. Už od 20.minuty jsem uvažoval, že udělám změny v rozestavení. Měli jsme problémy ve středu hřiště. Pak to vzal na sebe Jirka Klingr a otočil skóre. Tak jsem ještě počkal. Do druhého poločasu jsme už provedli změny v rozestavení. Řekli jsme si, že musíme k hráčům soupeře rychleji přistupovat, napadat, nabízet se a udržet míč. Musím hráčům poděkovat, protože úkoly plnili a zaslouženě dovedli zápas do vítězného konce. Velmi spokojen jsem s dorostenci.



Sestavy


AFK Pečky B
V. Kruliš [-] - P. Šteffen [-] - K. Holub [-] , M. Moravec [-] (73. D. Horáček [-] ) , Š. Růžička [-] , M. Železný [-] , P. Hovorka [-] , O. Richter [-] (64. T. Cihlář [-] ) , D. Dobiáš [-] , P. Vlček [-] , J. Malý [-] (60. F. Axamit [-] )

FC Velim B
J. Hrouda [-] - L. Sixta [-] , M. Hrabal [-] , O. Kosina [-] , J. Svoboda [-] - J. Vlk [-] , J. Kasal [-] (80. D. Pych [-] ) , M. Beníšek [-] , M. Kosina [-] (84. D. Kopecký [-] ) - J. Klingr [-] (66. O. Dvořák [-] ) , K. Šmejkal [-]

ŽK: 43. M. Moravec , 80. P. Hovorka - 15. M. Hrabal , 73. K. Šmejkal .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 6. 2016 20:35
Omluva.
Nedalo mi to a tak se musím dodatečně omluvit. Teprve 7 týdnů po utkání našeho béčka v
Liblici jsem se od jednoho z našich obránců dozvěděl, že rozhodčí pan Rudolf Netáhlík správně
neuznal naši branku těsně před koncem utkání. Při gólové hlavičce M. Hrabala se míč dotkl hlavy útočníka K. Šmejkala stojícího na brankové čáře., který nestačil ustoupit. Škoda, že mi to aktér teče neřekl, ostatní tu teč neviděli. Omlouvám se panu Rudolfu Netáhlíkovi za svůj
chybný komentář. Mrzí mě to, protože si jinak tohoto rozhodčího vážím. Nikdy jsem s ním
neměl žádný konflikt. Příště se takového komentáře vyvaruji.
Jaroslav Češpiva, administrátor FC Velim B.