Na penalty vyhrála Traverza


Branky


41. P. Chvojka (p.) , 61. P. Bláža - 40. R. Lanc (p.) , 57. P. Líbal
0

Další kvalitní utkání odehráli borci domácích Rostoklat. Po remízovém stavu na konci první půle, když obě branky padly z penalt v závěru poločasu, byl nerozhodný stav i na konci utkání. Domácí byli ale úspěšnější na pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě pentle v závěru poločasu

Domácí hráči se neohroženě pustili do obléhání soupeřovy brány hned od začátku zápasu. Však také celkový počet střel 18 : 5 ukazuje, kdo byl na hřišti aktivnější. Nicméně konečný výsledek dění na hřišti příliš neodpovídá. Již v páté minutě pálí z otočky Chvojka, ale trefuje pouze nohy gólmana Nanára. Podobně se Chvojkovi vedlo i později, kdy z úhlu opět trefil jen brankáře. Mezitím měl na hlavě gól po rohovém kopu Škréta, ale jeden z obránců míč vyhlavičkoval na další roh. Ani šance aktivního Chvojky po dalším rohu neskončila brankou a míč jde vedle tyče. Dramatickou situaci vyrobil hostující gólman, když váhal s rozehrávkou, R. Krajník jeho přihrávku vystihl, ale Nanár reflexivně dokázal zakročit. O branky se tak postaraly penalty v závěru první půle. Nejprve chybuje domácí obrana, samostatný nájezd zastavuje Peřestý za cenu faulu a pokutový kop proměňuje Radek Lanc - 0:1. Hned vzápětí po rozehrávce je po přihrávce Pakandla sražen v pokutovém území Bláža a Pavel Chvojka srovnává - 1:1.

 

Hosté měli šanci strhnout výhru na svojí stranu

 

První šanci druhé půle měl domácí Škréta, ale opět trefuje jen dobže postaveného brankáře. A tak jdou do vedení Libličtí, když nedorozumění obrany Traverzy Petr Líbal podstřelil Peřestého - 1:2. Po pěti minutách je ale zase srovnáno. Centr Škréty uklidil hlavou k tyči Petr Bláža - 2:2. Po této brance se toho už příliš zajímavého nestalo. Slabou ránu Šťastného po závaru chytá Nanár a čekal diváky napínavý okamžik. Z poloviny hřiště postupoval v sólu liblický útočník, ale Peřestý výborně zasáhl. I proto musely nakonec o vítězi rozhodnout pokutové kopy.

 

Domácí penalty zvládli

Domácí hráči měli pevnější nervy. Postupně proměnili opory Bláža, Škréta, Chvojka, R. Krajník a protože Peřestý i jednu chytil a další šla mimo, získaly Rostoklaty druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Rostoklaty
Petr Kadláček, vedoucí týmu: K poslednímu domácímu zápasu nastoupilo áčko Traverzy oslabené o značný počet zraněných, či jinak absentujících hráčů. Liblická rezerva, ale také díky souběhu utkání s áčkem, už určitě nastopila s věhlasnějšími borci. Od začátku byla znát převaha domácích, hosté se celý zápas bránili a zejmána díky neschopnosti domácích dát gól nakonec odjeli alespoň s bodem. Nutno podotknout, že jinak dobře fungující obrana domácích hostům k oběma gólům výrazně pomohla. Na obranu všech aktérů - zkrotit míč a nechybovat, je na traverzanském "pažitu" věc nereálná. Za domácí bych vyzdvihl brankáře Peřestého, který i přes zranění zápas spolehlivě dochytal, 1x tutovku zmařil a v penaltovém rozstřelu i penaltu chytil.




Počet diváků: 44. Rozhodčí: Hlavnička Radek - KUBELKA Ladislav (N), PALUSKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.