Kompletní sestava Dobřichova rozmetala Kozojedy


Branky


6. D. Konůpek , 23. J. Hojer , 26. M. Kolkop , 45. J. Patočka , 55. D. Konůpek (p.) , 65. M. Kolkop , 85. D. Konůpek (p.) , 90. P. Machata - 85. D. Kopecký
0

V nejsilnější možné sestavě se představili domácí hráči svým fanouškům a nedali hostům z Kozojed žádnou šanci. Nakonec nastříleli osm branek, z nichž tři dal David Konůpek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svátek lapil penaltu

Další ze soubojů týmů spodních pater tabulky přinesl zajímavé okamžiky. Z počátku se sice hrál fotbalový odvar, ale domácí postupně získávali převahu. Ta vyústila v první branku zápasu v šesté minutě prvního poločasu, kdy se poprvé v zápase prosadil David Konůpek - 1:0. Hosté mohli po chvilce srovnat z pokutového kopu, ale kozojedský pokus lapil Michal Svátek. Mohl to být zlomový okamžik zápasu. Domácí borci se postupně rozehráli k velkému výkonu a hnáni svými fanoušky přidali do přestávky další tři branky, když se postupně trefili Jaroslav Hojer - 2:0, Martin Kolkop - 3:0 a Jaroslav Patočka přidal branku v poslední minutě před pauzou - 4:0. Slibný náskok si nesli domácí hráči do kabin a hosté měli o čem přemýšlet, protože toho za první poločas mnoho nevytvořili.

Svátek čisté konto neudržel

I druhý poločas přinesl stejný obrázek hry. Namlsaní domácí se neustáli hnali na branku Tomáše Nováka, strážce kozojedské brány, a přidávali další góly. Hladový David Konůpek proměnil dva pokutové kopy a tak nastřílel v tomto zápase hattrick, další branky přidali opět Martin Kolkop a v poslední minutě Petr Machata. To už ovšem měli na svém kontě gól i hosté, za které skóroval v pětaosmdesáté minutě Daniel Kopecký. Dobřichovští se touto výhrou vyhoupli na devátou příčku, Kozojedy spadly na dvanáctou.



Ohlasy k zápasu


SK Dobřichov
Štěpán Kára, hráč: Poprvé jsme nastoupili v nejsilnější sestavě, včetně všech posil. Začátek byl trochu rozpačitý, ale dokázali jsme rychle vstřelit branku. Pak jsme ale polevili a soupeř kopal pokutový kop. Ovšem náš perfektní brankář ji dokázal zneškodnit. Do poločasu jsme ještě dokázali vstřelit tři branky a jasně si pojistili zápas. V druhém poločasu jsme vstřelili ještě další čtyři branky. Ovšem čisté konto jsme neudrželi. Chtěl bych poděkovat všem fanouškům za skvělou podporu. :)




Sestavy


SK Dobřichov
M. Svátek [-] - J. Konečný [-] , D. Konůpek [-] , J. Hojer [-] (65. J. Kára [-] ) , M. Kolkop [-] , J. Jelínek [-] , J. Patočka [-] (53. A. Procházka [-] ) , J. Valeš [-] , M. Vízek [-] , P. Machata [-] , M. Valeš [-] (75. M. Souček [-] )

TJ Sokol Kozojedy
T. Novák [-] - D. Kopecký [-] , F. Čadina [-] (68. P. Pokorný [-] ) , L. Mučka [-] (46. D. Šuška [-] ) , M. Šimon [-] , L. Beneš [-] , J. Vlasák [-] (46. J. Novák [-] ) , D. Georgiev [-] , T. Čadina [-] , P. Pokorný [-] , J. Novotný [-]

ŽK: 73. J. Valeš - 89. D. Šuška .
Hráči zápasu: M. Svátek , D. Konůpek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LINHART Zdeněk - HUKAL Aleš (N), SVĚTLÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.