Fantastický obrat táhl Vojtěch Lachman


Branky


0

Hostující mužstvo se ujalo dvoubrankového vedení v prvním poločase, ale druhý poločas ovládli domácí hráči. Třemi góly se blýskl Vojtěch Lachman. Tuklaty se díky těmto bodům a díky prohře Dobrého Pole posunuly na čtvrtou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ospalost domácích vedla k průběžnému stavu 0:2

Možná domácí hráči rezervu Peček podcenili nebo se jim v teplém počasí nechtělo běhat a nebo si dobře rozložili síly. Začátek utkání prostě nezvládli, tempo bylo pomalé a soupeři nechávali hodně prostoru. A Pečečtí to dokázali náležitě využít, zvláště když v týmu měli i hráče, kteří naskakují za "A" tým. A tak už ve třinácté minutě otevřel účet zápasu Martin Materna - 0:1. Další hrubou  chybu domácí obrany potrestal Štěpán Růžička druhou brankou v pětadvacáté minutě - 0:2. To byl pro Čechii docela velký šok, protože v domácím zápase se solidní sestavou chtěli bodovat.

 

Za dvacet pět minut domácí otočili skóre

O přestávce byl v kabině domácích hráčů asi pěkný rachot, protože na hřiště vyběhl úplně jiný tým. Zjednodušili hru, začali běhat, kombinovat a hlavně si také začali vytvářet gólové šance. Několik jich sice ještě nevyužili, ale v rozmezí šedesáté šesté až šedesáté deváté smůlu konečně prolomili a skóre zápasu otočili. Nejprve se trefil Jiří Halgaš a snížil - 1:2. O minutu později započal svůj budoucí hattrick Vojtěch Lachman - 2:2, aby se podruhé trefil hned o dvě minuty později - 3:2. Domácích bylo najednou plné hřiště a dirigováni Davidem Jamborem neustávali v dobývání pečecké brány. V osmdesáté minutě dokončil hattrick Vojtěch Lachman a zvýšil na 4:2. Definitivní podobu výsledku dal v závěrečné minutě David Jambor - 5:2 a byl tak odměněn za svůj výkon.

 



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: Po několika zápasech jsme se konečně sešli v adekvátním počtu a mohli jsme rozložit síly, což bylo v horkém počasí potřeba. Začátek zápasu jsme ovšem nezvládli, tempo hry bylo pomalé, soupeři jsme nechávali hrozně prostoru, špatně jsme řešili naše útoky a v obraně jsme dělali hrubé chyby, dvě z nich soupeř využil. O poločase asi málokdo věřil v nějaký obrat, ale my, hráči, ano. Zlepšili jsme vše, co šlo a dokázali otočit skóre. Po zlepšení v druhé půli jsme zaslouženě vyhráli.

AFK Pečky B
Karel Holub, trenér: V prvním poločase jsme předváděli solidní fotbal, ale ve druhém to nestálo za nic. Tři zranění hráči a více už to nešlo...



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - PAZDERA Josef (N), MACHÁČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.