Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobré Pole nasázelo desítku


0

Hosté zdecimovaní marodkou nekladli domácím žádný velký odpor. Hráči Dobráče si vytvářeli šanci za šancí a také je dokázali proměňovat. Dvě minuty před koncem zaokrouhlili číslovku vstřelených branek na deset. Tři góly vsítili Jan Čermák a Karel Páral.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli jen v deseti...

Domácí borci vlétli do utkání jako uragán a jeden útok za druhým se valil na chválovického brankáře. Pár minut se dobropolští kanonýři zastřelovali, trefili z trestného kopu tyč, aby už v páté minutě Jan Čermák pláchnul po křídle a podle gólmana poprvé rozvlnil síť – 1:0. Krásnou akci předvedli domácí v desáté minutě, kdy míč putoval po ose Hozman, Páral, Beránek a posledně jmenovaný bohužel pálil těsně mimo. Další hbité uvolnění po brankové lajně předvedl Kosmata, zpětnou přihrávkou našel Čermáka, který podruhé v utkání nastřelil tyč. Další dvě branky padly v rozmezí čtyř minut. Nejprve odražený míč po rohovém kopu trefil z vápna přesně k tyči Karel Páral – 2:0. Pak Páral poslal přesný pas za obranu na Jiřího Pavlíčka, ten si míč přesně zpracoval a druhým dotekem jej uklidil za Pošívala – 3:0. Po pětadvaceti minutách se dostali k ohrožení domácí branky konečně i chválovičtí. Centrovaný míč po faulu na polovině hřiště někdo v souboji prodloužil na zadní tyč, ale Korec na malém vápně nečekaný míč netrefil dobře. V těchto fázích zápasu dali domácí vyniknout Pošívalovi v brance hostů. Vychytal Čermáka, střelu Beránka do šibenice vytlačil na roh, Hozmanovi zmenšil střelecký úhel tak, že ho trefil… Přesto kapituloval počtvrté. Kušta předložil míč do křídla Beránkovi, který jej z první poslal na nabíhajícího Jana Čermáka. Ten se ocitl tváří v tvář gólmanovi, udělal mu kličku a do prázdné kasy zvýšil na poločasových 4:0. Hosté ohrozili branku Neveselého ještě jednou, když nepříliš prudkou střelu Korce chytil gólman u tyče.

Skóre skončilo na desítce

Druhý poločas byl otázkou, jak velký pytel si hosté odvezou. V padesáté šesté minutě přidal pátý gól Karel Páral a v závěrečné půlhodině dali domácí dalších pět branek. Završili tak skóre na dvouciferný výsledek. V uvolněné atmosféře druhé půle občas zahrozili hosté po brejku, ale nebyli nebezpeční. Chválovice jsou nadále na posledním místě, ale teoretická šance stále trvá. Dobráč naopak protrhl pětizápasovou šňůru bez výhry.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Vladislav Švrčula, trenér: K tomu není co říct. Soupeř přijel odevzdaný, jen s deseti lidmi. I tak se ale musíme snažit odehrát kvalitní utkání, aby to k něčemu vypadalo. A právě proto mě mrzí lehce zkažené přihrávky, které by se nám v zápase s kvalitnějším soupeřem mohly nevyplatit.

Sokol Velké Chválovice
Josef Kára, vedoucí týmu: Je to hrozná ostuda, nesešli jsme se, museli jsme to odehrát s náhradníky. Dohodli jsme se, že to musíme nějak dohrát, nechceme narušovat soutěž. Dnes nás bylo jen osm, pak jsme ještě další přemluvili, aby jeli s námi.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , M. Hozman [-] , J. Strejček [-] - D. Špička [-] , T. Kušta [-] , J. Pavlíček [-] , K. Páral [-] - J. Čermák [-] , O. Beránek [-] - M. Kosmata [-]

Sokol Velké Chválovice
M. Pošíval [-] - J. Jeřábek [-] , M. Moravec [-] , M. Konrád [-] , F. Korec [-] , J. Konrád [-] , T. Svatoň [-] , J. Kára [-] , M. Růžek [-] , J. Štěpánek [-]

ŽK: 30. J. Pavlíček .
Hráči zápasu: K. Páral , T. Kušta , J. Čermák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - VARYŠ Petr (N), ŠTĚPÁNEK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.