Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky v derby stále jen dotahovaly


0

Stodvacet diváků vidělo klasické derby, ve kterém byli více na koni hosté z Cerhenic. Fanoušci viděli celkem osm branek, ale z nich bylo pět do sítě domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cerhenice si v první půli vypracovaly vedení

Zápas začal rychle a již v osmé minutě tahal Kruliš míč ze své sítě, když se prosadil Marek Kaše - 0:1. Na tento gól odpověděl po deseti minutách Bedřich Novotný - 1:1. Novotný v této fázi hry zahodil další dvě tutovky, které mohly určit jiný ráz utkání. Bohužel nedal a trefovali se hosté. Na 1:2 zvyšoval Martin Novotný a na poločasových 1:3 uzavřel Jakub Čerych. Ten deset minut před přestávkou využil váhání domácího gólmana Kruliše, který mohl v klidu míč odkopnout. Pod tlakem pak nastřelil míč přímo do cerhenického hráče, který balón uklidil do prázdné kasy.

Hosté definitivně rozhodli v devadesáté minutě

Drama pokračovalo i v druhém poločase. Domácí pustili do hry nové síly. Novotného vystřídal Štěpán Růžička (kanonýr "A" týmu) a místo zraněného Braňky přišel na hřiště Jan Malý. A Pečky se draly za vyrovnáním. Jenže zapomněly na zadní vrátka a Martin Novotný svojí druhou brankou v zápase zvýšil na 1:4. Domácí se ale před tolika diváky nevzdávali a kdyby proměnili všechny své šance, mohl zápas vypadat jinak. Štěpán Růžička motal hostující obraně hlavy i nohy, ale ze svých tří šancí zužitkoval jen jedinou a v jedenašedesáté minutě snížil na 2:4. O dalších pět minut později snížil na rozdíl jediné branky z pokutového kopu Pavel Vlček - 3:4. A zápas začínal mít parametry detektivky, jenže vyrovnávací gól ne a ne přijít. Samozřejmě ani hosté nezůstávali pozadu, ale ani oni se svými šancemi nenaložili nejlépe. Rozhodnutí tak přinesla až devadesátá minuta. Domácí zahrávali standardku, do vápna Cerhenic se přesunul i gólman Kruliš. Hlavičkový souboj pro sebe získali hosté a Martin Novotný mohl završit hattrick "do prázdné" - 3:5.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky B
Karel Holub, trenér: Na zápas nedorazil rozhodčí a tak pískal laik. Úplně s přehledem. My jsme v utkání nevyužili plno šancí, soupeř tedy také všechny neproměnil, ale byl to vyrovnaný zápas. Myslím, že divákům se to muselo líbit, byť jsme prohráli. Příště jedeme do Tuchorazi a tam se body snadno nezískávají. Ale musíme se o to poprat.

Olympia Cerhenice
Martin Žižka, trenér: Bylo to utkání se spoustou šancí na obou stranách, což bylo dobře pro diváky, kterých přišlo tradičně v Pečkách opravdu hodně. Nám se ve využití šancí dařilo o trochu více vypracovali jsme si náskok. V druhém poločase jsme domácí nechali po našich chybách dotáhnout a definitivně jsme rozhodli až na samém konci.



Sestavy


AFK Pečky B
V. Kruliš [-] - K. Holub [-] - A. Matouš [-] , D. Dobiáš [-] , P. Braňka [-] (46. J. Malý [-] ) , P. Vlček [-] , M. Moravec [-] , L. Janeba [-] , J. Hruška [-] , B. Novotný [-] (46. Š. Růžička [-] ) , M. Železný [-]

Olympia Cerhenice
M. Čup [-] - J. Puk [-] - P. Klucska [-] , J. Klucska [-] , J. Čerych [-] , M. Kaše [-] , L. Chalupník [-] , O. Vajda [-] , M. Novotný [-] , T. Mojko [-] , D. Sixta [-]

ŽK: 58. J. Malý .
Hráči zápasu: D. Dobiáš , B. Novotný , J. Malý - M. Novotný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PODNECKÝ Petr - MACHÁČEK Tomáš (N), LINK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.