Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama až do konce


Branky


0

Chválovice se v zápase ujaly vedení, ale brzy o něj přišly. Liblice si tak do poločasu vypracovaly dvougólové vedení. Jenže domácí hned po přestávce snížili, když se svojí druhou brankou v utkání prosadil Jossef Rabenseffer. To ale bylo z gólového účtu vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Liblice si vypracovala solidní náskok

Hostující Liblice byla asi mírným favoritem v zápase, protože domácí tým na jaře ještě nebodoval. Ale to právě mohlo být důvodem, proč chválovičtí vyrukovali na svého soupeře bez respektu. Z kraje utkání byli lepším týmem a po dvaceti minutách se ujali zaslouženě vedení. Prudký centr ze strany gólman Hybeš jen vyrazil a dobíhající Jossef Rabensefer poprvé rozvlnil síť - 1:0. Jenže branka domácí hráče trochu ukolébala a do hry se dostali i hosté a do poločasu se stihli třikrát prosadit. Nejprve Radek Lanc hlavou přehodil vybíhajícího Pošívala a srovnal skóre na 1:1. O deset minut později tentýž hráč prokličkoval mezi solnými sloupy, obhodil si i brankáře a do prázdné kasy vzal vedení na stranu hostující Liblice - 1:2. Těsně před poločasovým hvizdem přidal třetí branku Petr Nekolný  - 1:3.

Chválovickým se vyrovnat nepodařilo

I do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně a vyplatilo se jim to. Již po dvou minutách svojí druhou brankou v zápase snížil Jossef Rabensefer - 2:3. A pak se hrálo nahoru dolů. Bojovnější domácí se tlačili před branku Hybeše, fotbalovější hosté zase podnikali nebezpečné výpady. Na obou stranách se rodily šance, ale míč z žádné z nich neskončil v síti. Největší spálil opět aktivní Rabensefer, který sám proti gólmanovi mířil těsně vedle tyče.



Ohlasy k zápasu


Sokol Velké Chválovice
Josef Kára, trenér: Bojovností jsme doháněli větší fotbalovost soupeře. Liblice má šikovné hráče, ale my jsme to odbojovali. Troufnu si tvrdit, že to byl náš nejlepší zápas v jarní části. Bohužel závěr první půle nás zastihl v nedbalkách a i přes náš tlak v druhém poločase jsme dokázali jen snížit.




Sestavy


Sokol Velké Chválovice
M. Pošíval [-] - J. Rabensefer [-] , J. Jeřábek [-] , M. Konrád [-] , J. Štěpánek [-] , M. Jeřábek [-] (77. F. Korec [-] ) , M. Novák [-] , J. Konrád [-] , T. Svatoň [-] , J. Kára [-] , P. Michálek [-] (85. V. Drška [-] )

TJ Liblice B
D. Hybeš [-] - F. Řípa [-] , R. Bucha [-] (85. J. Adame [-] ) , J. Jáchym [-] , M. Hanuš ml. [-] , R. Lanc [-] , R. Herink [-] (70. J. Březina [-] ) , P. Nekolný [-] , J. Vondrášek [-] , P. Samek [-] (46. J. Pospíchal [-] ) , M. Řípa [-]

Hráči zápasu: M. Pošíval , J. Rabensefer - R. Lanc .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - ŠTĚPÁNEK Antonín (N), PALUSKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.