3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit se bál o výsledek


Branky


0

Očekáváná výhra Velimi se rodila velmi těžce. Domácí se ujali jednobrankového vedení, ale Ždánice hned po pauze vyrovnaly. Velimští pak odskočili na dvě branky, ale hosté se nevzdávali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neefektivní nápor domácí Velimi

Domáci favorit měl v utkání proti outsiderovi starosti se sestavou, především vinou velkého počtu zraněných a nemocných, na lavičce tak zůstal po nemoci vracející se nejlepší střelec Klingr a 2 dorostenci, kteří měli v nohou své dopolední utkání, do útoku tak musel dokonce padesátiletý matador Luděk Kostka! A právě on se nakonec stal hlavní postavou utkání a dvojnásobným střelcem v dresu domácích...

 

Velimské béčko začalo očekávaným náporem, ovšem z prvních šancí se domácí diváci branek nedočkali. Až ve 23. min. uvolnil na hranici vápna J. Vlk nabíhajícího Luďka Kostku, který šikovným obloučkem nedal hostujícímu gólmanovi šanci - 1:0. Až do poločasu pak domácí pokračovali v náporu, vytvářeli si mnoho střeleckých příležitostí, avšak málo gólových šancí. Jejich střely pak končily buď těsně vedle nebo vysoko nad hostující brankou. Hosté se za celý první poločas dostali na polovinu domácí asi tak 3x, z toho zahrozili pouze jednou, kdy hostující útočník z trestného kopu jen těsně minul branku Hroudy. Poločas tak skončil 1:0.

 

Hosté vyrovnat nestačili

V kabině domácích byla trochu bouřka, domácí trenér nabádal své svěřence k větší aktivitě, důrazu v osobních soubojích a útočné hře po stranách hřiště. Ani to však v prvních minutách domácím nepomohlo. Naopak hned v první minutě propadla jejich levá strana, kdy hostující hráč v klidu obešel 3 domácí hráče, dostal se do vápna a tam naservíroval přihrávku Tomášovi Sládečkovi, jenž chladnokrevně proměnil - vyrovnáno 1:1. Domácí se nemohli dlouho z tohoto úderu oklepal, až v 60.min. unikl po levé straně bek Svoboda a ideálně naservíroval centr na hlavu střídajícího Jiřího Klingra, který nedal hostujícímu gólmanovi šanci - 2:1. O pět minut později rozehrál Kosina zprava rohový kop, ve vápně jej šikovně prodloužil Klingr a Luděk Kostka na zadní tyči potvdil své umění výběru místa, v akrobatické pozici zvýšil na 3:1 pro domácí. V tu chvíli se zdálo, že se favorit konečně dostává do tempa a další branky že budou jen otázkou času. Opak však byl pravdou. Dvě velké přiležitosti domácí zůstaly nevyužity, kdy v jedné z nich Klingr dokonce obešel i hostujícího brankáře, ale jeho slabou střelu stačil obránce Ždánic vykopnout z brankové čáry. A tak uhodilo na druhé straně. Domácí obrana se nedomluvila se svým gólmanem při zahrávání standardky hostí a hostující Aleš Kanina k překvapení všech přeskočil nedůrazné obránce i gólmana a snížil na rozdíl jedné branky 3:2. Od toho okamžilu padla na domácí kopačky nervozita a strach o výsledek, naopak hosté vycítili šanci a zlobili - opět hlavně ze standardních situací - až do samotného závěru zápasu. Domácí obrana si naštěstí již vše pečlivě pohlídala a do žádné šance hosty nepustila.

Favorit dohrával v útlumu a s obavou o výsledek. Fanoušci v závarečných patnácti minutách již branku neviděli, a tak velimské béčko zvítězilo sice zaslouženě, ale velmi nepřesvědčivě 3:2.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Jedlička, trenér: Začali jsme sice náporem, ale vytěžili jsme z toho jen jednogólové vedení. Když jsme hned po přestávce inkasovali, začali jsme být nervózní. Sice jsme stále měli více ze hry, ale nedařilo se to brankově vyjádřit. Naštěstí jsme alespoň dvě šance proměnili, protože hosté potom snížili a my se báli o výsledek.




Sestavy


FC Velim B
J. Hrouda [-] - L. Sixta [-] , J. Svoboda [-] , O. Kosina [-] (84. D. Pych [-] ) , M. Hrabal [-] - M. Kosina [-] , L. Hájek [-] , J. Vlk [-] , J. Kasal [-] - J. Slavík [-] (46. J. Klingr [-] ) , L. Kostka [-] (90. M. Souček [-] )

TJ Ždánice
J. Pazderka [-] - T. Veselý [-] , A. Kotraba [-] , J. Kučera [-] , A. Kanina [-] , Z. Veselý [-] , T. Sládeček [-] , R. Ostrý [-] (68. P. Kotraba [-] ) , V. Pačes [-] (87. L. Kulíšek [-] ) , J. Heinz [-] , R. Štěpán [-]

ŽK: 80. L. Hájek , 85. J. Klingr - 56. Z. Veselý , 58. A. Kotraba , 70. T. Veselý .
Hráči zápasu: L. Kostka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: VALA Luboš - KUBELKA Petr (N), NOVOTNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.