Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bečváry se trápily, ale po půlhodině začaly sázet branky


Branky


0

Rostoklaty vstoupily do utkání s favoritem odvážně a hned v první minutě mohly jít do vedení. Domácí se trochu trápili, ale po půlhodině hry začali na rozdíl od soupeře své šance proměňovat a získali očekávané vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rostoklaty se málem ujaly v první minutě vedení

Diváci a asi i hráči čekali jednoznačný průběh. Jenže hned v první minutě chyboval Sikáček, míče se zmocnil Chvojka, ale jeho samostatný postup zmařil gólman domácích Zdeněk Kropáček. Ale síla vedoucího celku se projevila. Přestože hosté hráli ze zajištěné obrany, šance na vstřelení gólu byly. Čáslava byl dvakrát v samostatném úniku, ale ztroskotal, Holub přestřelil branku z malého čtverce. Tak skóre otevřel až v šestatřicáté minutě Miroslav Černý - 1:0, a o pár minutek později proměnil svůj další sólový nájezd Josef Čáslava - 2:0.

Bečváry přidaly uklidňující branky

Druhý poločas začali domácí uklidňujícím gólem. Míč z rohového kopu rozehráli na hranici velkého čtverce, odkud pálil přesně nejlepší střelec soutěže Petr Jahoda – 3:0. Ale laxní hra domácího týmu přetrvávala a hosté stále kousali. Bohužel pro ně, jejich produktivita byla nulová. Josef Kuba chyboval v rozehrávce, Chvojka se dostal do sólového úniku, ale ztroskotal na Kropáčkovi. V padesáté sedmé minutě prostrčil míč za obranu Rostoklat Holub, první střela Josefa Čáslavy byla zblokovaná, ale druhá již mířila do sítě – 4:0. Hostující tým měl ještě šanci na čestný úspěch. Němec poslal dlouhý míč na Chvojku, ale Petr Kuba zakročil efektivně a o míč jej obral. Pátý míč do kasy Rostoklat napálil Miroslav Černý, když byl včas u vyraženého míče po další nebezpečné střele  Jahody – 5:0. Domácí nezužitkovali další šance – střela Horáčka se otřela o tyč zvenku, průnik Holuba a jeho střelu vyrazil Peřestý na roh. Bečváry tak vyhrály výrazným rozdílem, ale při pohledu na hřiště to na souboj prvního s předposledním vůbec nevypadalo.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Zdeněk Carvan, trenér: Rostoklaty hrály na zabezpečenou obranu a my jsme hráli na příliš otevřený útok. Soupeř nás mohl potrestat, ale Kropáček byl výborný a podržel nás. Zkoušeli jsme si i variantu Sikáčka v obraně. Sice hned v první minutě udělal minelu, ale jinak obstál. Góly jsme nakonec dali a díky Kropáčkovi máme čistý štít.

TJ Rostoklaty
Petr Kadláček, trenér: I my jsme měli v tomto zápase velké šance, ale nedokázali jsme je proměnit. Domácí ještě něco spálili a nebo jejich možnosti naši hráči v čele s gólmanem zlikvidovali. Nebýt ale naší žalostné koncovky, nemusel výsledek vypadat tak jednoznačně. Na nějaké body pro nás by to ale stejně nebylo, jelikož Bečváry hrály dobře a zvítězily zcela zaslouženě.



Sestavy


SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Uher [-] (46. J. Kuba [-] ) , J. Sikáček [-] , P. Kuba [-] , L. Kubásek [-] - J. Čáslava [-] , J. Dědek [-] , P. Jahoda [-] , O. Holub [-] - M. Černý [-] , M. Horáček [-]

TJ Rostoklaty
D. Peřestý [-] - M. Šperlich [-] , D. Šťastný [-] , F. Čabrádek [-] , T. Richtr [-] - M. Kotala [-] , P. Strnad [-] , L. Cenigr [-] , S. Belovski [-] - T. Němec [-] , P. Chvojka [-] (88. P. Kadláček [-] )

Hráči zápasu: Z. Kropáček , M. Černý .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PIKNER Roman - KUBELKA Jaroslav (N), ŠLÉGR Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.