Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí rozhodli v poslední minutě


Branky


28. R. Lanc , 29. R. Lanc , 49. R. Lanc , 69. R. Lanc , 90. P. Nekolný - 60. J. Jelínek , 74. J. Jelínek , 78. M. Vízek , 88. J. Konečný
0

Dramatický zápas viděli diváci v Liblicích, kde se představil Dobřichov. Domácí hráči vedli již 2:0, když se před koncem prvního poločasu poroučel pod sprchy předčasně Michal Řípa po druhé žluté kartě. Přesto Liblice v druhé půli zvýšila náskok až na 4:1. Hosté se nevzdali, domácím byl vyloučen další hráč a Dobřichov vyrovnal pár minut před koncem. O tom, že tři body zůstanou Liblicím rozhodl v devadesáté minutě Petr Nekolný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení a oslabení o jednoho hráče

Dobřichovu se na jaře daří a dobře a nebojácně vstoupil i do zápasu v Liblicích. Utkání bylo vyrovnané a bojovné. První půlhodinu ale nepřinášelo žádné brankové příležitosti. Až ve dvacáté osmé minutě nacentrovali domácí míč z trestného kopu do šestnáctky hostí a Radek Lanc si jej zpracoval a z otočky otevřel skóre - 1:0. O minutu později bylo 2:0, když se opět prosadil Radek Lanc. V sólovém náběhu udělal kličku stoperovi, potom i brankářovi Svátkovi a uklidil míč do prázdné branky. Krásně rozehraný zápas si domácí zkompikovali v závěru první půle. Flieger fauloval unikajícího hráče Dobřichova a po zásluze šel do sprch.

Dobřichov vyrovnal, ale nakonec ještě prohrál

Oslabení domácí začali druhou polovinu zápasu jako z pohádky. Radek Lanc v rychlém brejku dělá kličku gólmanovi a zvyšuje na 3:0. Ale Dobřichov postupně vyrovnává hru a také začíná dotahovat. Na 3:1 snížil po centru Jan Jelínek. Jenže domácí měli Radka Lance. V šedesáté deváté minutě se dostal k centru ze strany a prostřelil brankáře Dobřichova - 4:1. Ale začaly se dít věci! V sedmdesáté čtvrté opět Jan Jelínek snižuje na 4:2. O dvě minuty později je vyloučen po druhé žluté kartě Michal Řípa a hosté vzápětí snižují na rozdíl jediného gólu. Po tečované střely ve zdi po trestném kopu se k zakončení dostal Martin Vízek - 4:3. Hosté zatlačili domácí a dvě minuty před koncem vyrovnávají Jakubem Konečným na 4:4. Vypadalo to na penalty, ale s tím se hosté smířit nechtěli. Po jedné jejich akci Hybeš vyslal dlouhý výkop až k brance soupeře, tam se srazil stoper s gólmanem a dobíhající Petr Nekolný rozhodl definitivně - 5:4. Hosté si ještě v nastaveném čase vytvořili gólovku, ale neproměnili.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liblice B
David Hybeš, brankář: Od začátku to byl víceméně vyrovnaný zápas, ale dneska to pálilo Radkovi Lancovi. Vyloučení na konci poločasu nás oslabilo, ale přesto jsme dokázali zvýšit náskok. Bohužel po druhém vyloučení přišel obrovský tlak Dobřichova, naše chyby a vyrovnání. Se štěstím jsme pak v závěru urvali tři body na naši stranu.




Sestavy


TJ Liblice B
D. Hybeš [-] - J. Flieger [-] , F. Řípa [-] , J. Jáchym [-] (46. J. Pospíchal [-] ) , P. Pačes [-] , R. Lanc [-] , P. Nouzák [-] , P. Nekolný [-] , J. Vondrášek [-] , J. Bubník [-] , M. Řípa [-]

SK Dobřichov
M. Svátek [-] - J. Šteffen [-] , M. Valeš [-] , M. Kolkop [-] , J. Patočka [-] (53. J. Valeš [-] ) , J. Konečný [-] , J. Jelínek [-] (83. Š. Kára [-] ) , D. Konůpek [-] , M. Vízek [-] , A. Procházka [-] (62. M. Souček [-] ) , P. Machata [-]

ŽK: 23. M. Řípa , 77. R. Lanc , 82. J. Vondrášek - 74. J. Jelínek . ČK: 41. J. Flieger , 76. M. Řípa .
Hráči zápasu: R. Lanc .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FLIGR Lukáš - NOUZÁK Tomáš (N), MESEROD Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.