L. Synek 8.
L. Janeba 32. (vl.)
T. Soukal 73.
V. Arnold 77.
4:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby uspěli domácí


Branky


8. L. Synek , 32. L. Janeba (vl.) , 73. T. Soukal , 77. V. Arnold - 56. M. Ontl , 80. M. Moravec
0

Pravé derby bylo k vidění v Radimi, kde se představil tým Peček. Souboj rezerv obou mužstev pro sebe rozhodli až v samém závěru domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radim šla do vedení již v osmé minutě

Do zápasu vlétli domácí jako uragán a po celý poločas byli lepším týmem na hřišti. SVoji převahu zužitkovali již po osmi minutách hry, kdy se do míče opřel pravačkou Lukáš Synek a od tyče poprvérozvlnil síť za Procházkou - 1:0. Nadále se hrálo více na polovině hostů, domácí posíleni Jaroslavem Čábelkou a Jakubem Králíkem z "A" týmu dobře kombinovali. Snažili se o častou střelbu i centry ze stran. Druhou branku si ale museli dát hosté sami. Centrovaný míč si nešťastně srazil do vlastní branky Lukáš Janeba - 2:0. Žádná jiná akce Radimi se již gólově nevydařila a i tak šli domácí do kabin spokojenější.

 

Pečky zápas rychlou brankou zdramatizovaly

Druhý poločas začal opětovným náporem domácích hráčů, ale po pár minutkách se hra vyrovnávala. V tutové šanci se ocitl radimský Jan Vaníček, ale trestuhodně ji zahodil. Pečky šly do rychlého brejku a Michal Ontl vykřesal pro hosty naději - 2:1. O několik minut později spálili pro změnu hosté loženou šanci a pohrdli tak vyrovnáním. Domácí rozhodli zápas pro sebe v pěti minutách po akcích přes kopírák. V sedmdesáté třetí si na centr ze strany naběhl Tomáš Soukal - 3:1, v sedmdesáté sedmé ve velmi podobné akci uspěl Václav Arnold - 4:1. Domácí hráče tyto branky uklidnili až příliš a v osmdesáté minutě Pečky snížily na rozdíl dvou branek, když se prosadil Milan Moravec - 4:2. To už bylo z gólového účtu všechno a domácí po zásluze získali tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Radim B
Radek Procházka, trenér: Na rozdíl od minulého zápasu jsme se sešli, byli jsme odhodlaní a správně nabuzení. Od začátku jsme byli lepší, měli jsme spoustu střel a centrů. Bohužel na místo vedené 3:0 jsme z brejku inkasovali na 2:1. Pak se hra trošku vyrovnala, ale dokázali jsme zase odskočit a to bylo rozhodující.

AFK Pečky B
Karel Holub, kapitán: Domácí byli lepší a tři body si plně zasloužili. Hlavně první půle byla od nich kvalitní, v druhé jsme hru částečně vyrovnali. Bohužel jsme po snížení na 2:1 zahodili další tutovku, což byl pro nás rozhodující moment.



Sestavy


TJ Viktoria Radim B
I. Procházka [-] - J. Mašín [-] , R. Procházka [-] - L. Synek [-] - V. Arnold [-] (85. T. Kropáček [-] ) - J. Teuber [-] (14. T. Soukal [-] ) , J. Čábelka [-] , P. Havlík [-] (69. D. Hrabal [-] ) , Z. Vejdělek [-] , J. Králík [-] , J. Vaníček [-]

AFK Pečky B
V. Kruliš [-] - P. Šteffen [-] (35. D. Dobiáš [-] ) , K. Holub [-] - P. Bauer [-] , M. Moravec [-] , P. Hovorka [-] , J. Hruška [-] (46. M. Ontl [-] ) , T. Chudoba [-] , B. Novotný [-] (46. O. Richter [-] ) , M. Železný [-] , L. Janeba [-]

ŽK: 84. Z. Vejdělek - 24. P. Šteffen .
Hráči zápasu: L. Synek , Z. Vejdělek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VLK Karel - PROCHÁZKA Radek (N), VLČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.