2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aspirant na postup ztratil v Pečkách


Branky


0

Doposud druhé Dobré Pole hostovalo na hřišti v Pečkách a to dávalo předpoklad zajímavé kopané. To se také naplnilo. Pro Dobré Pole bohužel v závěrečných minutách inkasovalo rozhodující gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení z penalty

Od začátku utkání byli hosté o něco lepším týmem. Po patnácti minutách se dostali do první šance, kdy Svoboda z malého vápna hlavičkoval vedle.  V další šanci v pětadvacáté minutě se výborně uvolnil Špička a brankář výborným zákrokem zmařil jeho střelu. Ve třicáté páté minutě po přísně posouzeném faulu Jíchy na útočníka Peček byla odpískána penalta, kterou brankář Neveselý chytil. Ovšem z dorážky Pavla Vlčka inkasoval gól, zejména kvůli nedůrazu dobropolských hráčů při dobíhání - 1:0. Ke konci poločasu měl blízko ke gólu Páral po centru Špičky, ale skóre se již neměnilo.

Rozhodující branka padla v posledních minutách

Druhý poločas se nesl v režii dobropolského týmu a soupeř měl pouze náznaky brejkových situací, které úspěšně mařila hostující obrana. V šedesáté třetí minutě se zpoza vápna prosadil hostující Jan Čermák, který hrál výborný zápas a byl jednoznačně nejlepším hráčem našeho mužstva. Bylo vyrovnáno 1:1 a obě mužstva měla šanci na zvrat. O pár minut déle předložil Švrčula balon Pavlíčkovi, který nedokázal situaci vyřešit ideálně. V 69. minutě přišel Pytloun za Švrčulu a po 3 minutách na hřišti mu Čermák po individuální akci, kdy přešel přes tři obránce předložil míč na malé vápno, ovšem Pytloun nesmyslně přestřelil. O pár minut déle po stejném uvolnění se Čermák dostal tváří tvář brankáři Peček, který ho dokázal vychytat. Ke konci utkání už hosté hráli na risk a soustředili všechny své síly na vstřelení vítězného gólu. Bohužel zapomněli na zadní vrátka a po rachlé akci rozhodl o třech bodech pro domácí Bedřich Novotný - 2:1.

 



Ohlasy k zápasu



Sokol Dobré Pole
Daniel Švrčula, hráč: Vzhledem k průběhu utkání, lze konstatovat, že Dobré Pole doplatilo na střeleckou impotenci a bylo lepším mužstvem. Na to se ovšem nehraje.



Sestavy


AFK Pečky B
V. Kruliš [-] - F. Bortlík [-] (78. A. Matouš [-] ) - P. Vlček [-] , K. Holub [-] , P. Šteffen [-] (66. P. Hovorka [-] ) - J. Hruška [-] (51. O. Richter [-] ) , Š. Růžička [-] , M. Modrovič [-] , T. Chudoba [-] , B. Novotný [-] , M. Železný [-]

Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Svoboda [-] , T. Jícha [-] , J. Žirovnický [-] - J. Pavlíček [-] (82. P. Varyš [-] ) , K. Páral [-] , D. Špička [-] , M. Vosecký [-] - J. Čermák [-] - D. Švrčula [-] (69. M. Pytloun [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vnuk Josef - MACHÁČEK Tomáš (N), VARYŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.