1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

16.kolo, Středočeský | Mělník | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín nestačil na Dřísy !


Branky


0

Hráči nabytý Řepín ,který se ještě teď vzpamatovává z výprasku z minulého kola kdy prohrál na hřišti Vraňan 11:0 doufal , že si na Dřísech spraví chuť, ale opak byl pravdou domácí padli 1:2 !

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé úvodní góly !

Do zápasu nastoupily oba dva tými aktivně, ale byly to hosté kdo se dostal do vedení kdy po přehození domáci obrany dokazal Fabián skorovat už ve 4. minutě.

Hned o dvě minuty později rychle odpověděl po hezké akci domací hrajicí trenér Malák, který se svou levou nohou nemýlil a srovnal na 1:1 .

Po jednom góle na každé straně se fotbal trošku uklidnil a tak se v prvním poločase už nic nestalo krom Žlutých karet na domací straně které dostaly Hypša a Kubeš.

Vítězný gól hostů !

Do druhé půle  nastoupil za hosty rychlý utočník Le který a se svým kolegou v útoku Machkou dělali velké problemy domácí obraně. Řepín se snažil využívat rychlonohého Šperla který větral pravou stranu hostů.Hřiště v 65.minutě opustila řepínská posila z Nebužel Chodůr kterého nahradil vypadlík ze sestavy Labuť M. Hned po malé chvíli šel na plac i zkušeny L.Novák který začal dělat svou tradiční práci na hřišti a to starat se o střed hřiště. Po tom co Malák vstřelil gól v 6 minutě jako by se na hřišti hledal ,měl mnoho střel ale málo která zamířila mezi tři tyče.

 

V 75.minutě šli do akce hosté z levé strany přišel centr pro který si šel domácí golman Žára kterýmu ovšem balon vypadl a jako prvni byly u míče hosté konkrétně Machka Který už neměl moc složitou práci a balon dorazil do brány. Domáci se dožadovali faulu na golmana jelikož údajně došlo ke kontaktu hráče Machka , který nakopl Žáru do rukou. Rozhodčí ale celou situaci dobře viděl a nenechal se rozhodit ! 1:2 .Na hřišti se už nic zajimavého nestalo a tak si hosté odvezli 3 body.



Sestavy


TJ Řepín B
M. Žára [-] - J. Novák [-] , L. Černý [-] (75. P. Červinka [-] ) , T. Kubeš [-] - M. Hypša [-] (67. L. Novák [-] ) , J. Žára [-] (46. J. Urbánek [-] ) , M. Šperl [-] , V. Červinka [-] , M. Chodúr [-] (65. M. Labuť [-] ) - V. Labuť [-] , J. Malák [-] -

TJ Sokol Dřísy
M. Hakl [-] (55. T. Rychtrmoc [-] ) - P. Matoušek [-] - R. Machka [-] , L. Rejšek [-] , M. Hlaváček [-] , K. Fabián [-] (46. Q. Le [-] ) , J. Capouch [-] , V. Tudoši [-] , L. Vozábal [-] , T. Dytrych [-] , J. Kopejsko [-]

ŽK: 34. M. Hypša , 41. T. Kubeš - 49. T. Dytrych .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - JIRÁNEK Petr (N), KOUDELKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.