Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpán Růžička opět s hattrickem


0

Zápas byl víceméně pouťového charakteru, protože oba týmy měly jasno. Ale ještě šlo o krále střelců. Díky hattricku v tomto utkání uhájil Štěpán Růžička o jednu branku vedení v tabulce střelců, když nastřílel úctyhodných 41 gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší efektivita vedla ke dvougólovému vedení domácích

Oba týmy chtěly hrát fotbal a i když zdánlivě o nic nešlo, domácí chtěli uspokojit svoje diváky, protože v jarní části jim příliš radosti na domácím hřišti nedopřávali. Hostující Viktorie uhrála v předposledním kole tři body, které jí definitivně zajistily setrvání v nejvyšší okresní soutěži a zdálo se, že je štěstí již opustilo. Akce střídala akci na jedné i druhé straně, ale produktivita bylo o sto procent lepší u domácího mužstva. Do vedení je poslal Tomáš Jedlička už ve čtrnácté minutě - 1:0. Do přestávky se mezi střelce poprvé v utkání zapsal i nejlepší pečecký střelec Tomáš Růžička - 2:0. To bylo do pauzy vše a diváci se těšili na další parádní akce.

Hosté chtěli hrát fotbal a inkasovali

Ani po přestávce se obraz hry nezměnil. Borci osecké Viktorky se stále hnali do útoku ve snaze o vstřelení gólu, ale často při této aktivitě chybovali a pouštěli hráče domácího AFK do rychlých protiútoků. A ty má útočná dvojice Jedlička - Růžička zmáknuté výborně. Tomáš Jedlička se v druhé půli prosadil jednou, Štěpán Růžička dokonce dvakrát a dovršil svůj hattrick. Díky tomuto výkonu se stal i celkovým králem střelců v tomto ročníku. Jedním gólem přispěl k celkovému výsledku ještě Martin Materna. Hostům se podařilo korigovat brankou Jana Karbana. A tak přestože na šance bylo utkání možná vyrovnané, konečný stav ukazuje na produktivitu.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Radek Šafránek, trenér: Padlo hodně branek a to do sítě soupeře, tak s tím mohla být spokojenost. Soupeř se snažil hrát fotbal, ale rozdíl byl především v zakončení. S tím měli hostující hráči velké problémy. Naopak my jsme byli v této činnosti produktivní a zaslouženě jsme vyhráli. Jinak jsem v naší hře viděl řadu nedostatků, ale potěšil mě výkon dalšího nadějného hráče dorostu, který nastoupil na druhý poločas a po dlouhé době i návrat hráče Braňky.

FK Viktorie Velký Osek
Martin Koška, vedoucí týmu: Jakoby s jistotou záchrany nás opustila produktivita. Měli jsme opět velmi mladý tým, kdy několik starších bylo pouze v zadních řadách. Kluci hráli celkem dobře, aktivně, stále se snažili hrát, ale dělali jsme chyby, které domácí ztrestali. My jsme bohužel ve svých šancích neuspěli.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - V. Lukáš [-] - M. Modrovič [-] - Š. Růžička [-] - M. Kysel [-] (46. F. Axamit [-] ) , M. Materna [-] , O. Richter [-] , P. Braňka [-] (71. O. Soukup [-] ) , T. Jedlička [-] , Š. Růžička [-] , J. Malý [-]

FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] (71. A. Kubík [-] ) - J. Karban [-] , S. Karban [-] (67. O. Sedláček [-] ) , M. Černý [-] , M. Koška [-] , P. Špaček [-] , L. Černý [-] , A. Sixta [-] , Š. Šmiřák [-] (46. J. Belza [-] ) , J. Skala [-] , M. Munzar [-]

ŽK: 43. P. Kalinec .
Hráči zápasu: O. Richter , Š. Růžička .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.