3:2
(0:0)
68. D. Richter
86. J. Němec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2016 18:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebovle prohrála a nemá osud ve svých rukách


Branky


59. J. Svoboda , 80. J. Hanzl , 82. J. Rezek - 68. D. Richter , 86. J. Němec (p.)
0

Třebovle dnes předehrávala utkání pětadvacátého kola v Českém Brodě. Statečně bojovala až do konce proti notně omlazenému týmu domácích, ale nakonec ve svém boji neuspěla, což znamená, že nyní musí čekat na výsledky svých soupeřů v sestupové loterii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na šance 3:3, na góly 0:0

Jednoznačnou juniorku nebo spíš dorost vyslal na trávník domácí trenér Zdeněk Šmejkal. Nejstaršímu hráči domácích bylo devatenáct let a naopak nejmladšímu v dresu Třebovle bylo dvacet tři. Však také věkový průměr hráčů, kteří se zapojili do utkání byl dvojnásobný (17,64 let vers. 34,25 roku). To se muselo projevit v lepším fyzickém fondu Českobrodských. Naopak v otázce taktiky a zkušeností mohli mít navrch hosté. V prvním poločase se odehrávala hra více na polovině před Pokorného brankou. Domácí hráči solidně konbinovali a vypracovali si šance. Bohužel pro ně je neproměnili. Ale i hosté měli povedené akce, jenže závěrečné řešení nebylo ideální a tak bylo rázem po šanci. V solidních pozicích se objevili Janoušek nebo Vnuk. Diváci se branky nedočkali a hosté drželi naději.

Začaly padat i góly

Po patnácti minutách se prosadil Jan Svoboda a otevřel skóre zápasu - 1:0. Hosté ale brzy vyrovnali po kombinační akci na jejímž konci byl Daniel Richter - 1:1. Sympatický výsledek pro hosty vydržel až do osmdesáté minuty, kdy ve dvou minutách domácí po rychlých přihrávkách dvakrát napnuli síť. Nejprve Jakub Hanzl - 2:1 a po něm Jakub Rezek - 3:1. Čtyři minuty před koncem byl faulován ve vápně Vnuk a Jaroslav Němec z penalty vykřesal jiskřičku naděje. Ale pohyblivější domácí již další změnu skóre nepovolili. Třebovle je tak v sestupové hře hodně namočená a musí čekat na víkendové výsledky svých sousedů v tabulce.



Ohlasy k zápasu



SK Třebovle
Josef Kocourek, trenér: No, nedá se nic dělat, takový je někdy fotbal. Měli jsme i smůlu, nějaké šance jsme si vypracovali, ale spíš jsme je zakovařili než neproměnili. Soupeř byl mladý a běhavý, což nám hlavně pak ke konci dělalo trochu problémy. Teď už to nemáme ve své moci.



Sestavy


SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - J. Skořepa [-] , J. Rezek [-] , J. Svoboda [-] (59. D. Cangár [-] ) , F. Srnec [-] (55. J. Kiewak [-] ) , M. Kohout [-] , A. Kliment [-] , K. Šíma [-] , V. Junek [-] , J. Hanzl [-] , D. Černý [-] (46. L. Kulhavý [-] )

SK Třebovle
L. Pokorný [-] - P. Bobek [-] (84. J. Kutnohorský [-] ) , M. Čáslava [-] , J. Vnuk [-] , J. Janoušek [-] , L. Líbal [-] , L. Homolka [-] , P. Král [-] , D. Richter [-] , M. Růžek [-] , J. Němec [-]

ŽK: 22. M. Kohout - 89. L. Líbal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁK Jiří - PALMA Miroslav (N), REJHON Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.