Osecká Viktorie zachráněna


Branky


42. V. Bayer , 52. P. Mašek - 84. K. Hurtík
0

Viktorie Velký Osek uhrála důležité tři body, které pro ni znamenaly jistotu záchrany bez ohledu na ostatní výsledky. První branku dali domácí těsně před přestávkou a krátce po ní zvýšili na 2:0. Za hosty korigoval v závěru Kamil Hurtík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Viktorie si vypracovala jednobrankový náskok

Oba týmy se pustili do nakopávání míčů a kombinačních akcí mnoho k vidění nebylo. Po patnácti minutách se dostala hned trojice oseckých hráčů za obranu Nučic, Šmířák dával míč před branku na nabíhající spoluhráče, ale včas se vrátil Kočí a míč ukopl na rohový kop. Z rohového kopu nic nebylo, ale hned hosté předvedli rychlý brejk na jehož konci byl Kubalík, ale jeho střela šla mimo tyče. Zajímavý moment předvedl Šulc, který se pokusil z poloviny hřiště nachytat Kalince, ale nevyšlo mu to. V pětadvacáté minutě se po kombinaci dostal do zajímavé pozice Mašek, ale Hurtík mu míč stačil ukopnout. Situace pokračovala, odražený míč si vzal Koška a poslal míč před branku, kde nepřesně zakončoval Bayer. Ten byl v těchto momentech hodně aktivní, ale jeho střela zpoza vápna šla nad bránu a v samostatné akci neobešel Šulce. Nučičtí se v této fázi zápasu nedostávali k ohrožení domácí branky a domácí měli další šanci. Přesný míč za obranu dostal Mašek, ale prováhal správný moment ke střele a trefil jen Krutského. Tři minuty před poločasovou přestávkou se ale domácí přece jen dočkali. Mašek vyslal mezi stopery Viliama Bayera, ten si položil Krutského a nedal mu šanci - 1:0.

Chvíli po pauze 2:0

Domácí tým pokračoval v útočné aktivitě i po pauze a hned trefili tyč. A z následující šance Pavel Mašek přehodil Krutského a zvýšil na 2:0. Hosté zbraně nesložili a snažili se o ofenzívu, ale tím také otvírali zadní vrátka. Domácí pohříchu neproměnili ani jeden z několika samostatných nájezdů na hostující branku a v závěru se jim to mohlo vymstít. Kubalíka vychytal Kalinec, Pavel Krutský sám před brankou také selhal. Ale gólu se hosté přece jen dočkali, když se dobře trefil z přímého kopu Kamil Hurtík - 2:1. V samém konci utkání měl ještě jeden pokus, ale ten už se nevyvedl.

 



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Martin Koška, trenér: Hodně jsme si oddechli. Šli jsme za třemi body od začátku, ale několik nadějných pozic jsme nevyužili. Nakonec se to přece jen povedlo a důležitá byla druhá branka na začátku druhého poločasu. Tři body máme a už se nemusíme spoléhat na jiné...

TJ Nučice
Pavel Krutský, trenér: Velmi slabý výkon jsme podali proti soupeři, který potřeboval bod k záchraně. Chybělo tomu především nasazení a důraz. Domácí hrozili celý zápas z rychlých brejků. Do druhé půle jsme šli s odhodláním více se porvat o výsledek, ale zůstalo pouze u řečí.



Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.