Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

--

V derby branky nepadaly


Branky


0

Bezbrankový byl stav poločasový a i na konci utkání. Diváci se branky nedočkali. O bodu navíc rozhodly pokutové kopy, kde měli lepší mušku domácí hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Byl to spíše přátelák

Ani jednomu z týmů více-méně o nic již nejde a tak se na hřišti odvíjel takový pouťák. Sedmdesát natěšených diváků na derby vidělo fotbal průměrné okresní úrovně. Obě mužstva sice měla v úvodní čtvrthodině po jedné velké šanci, ale gólmani obstáli se ctí. Hosté byli dobře připraveni na rychlé domácí borce a dlouhé nakopávané míče si pohlídali. A co prošlo za obranu, to posbíral do své moci Havránek. Žádnému týmu se nedařila kombinace, hra byla příliš kouskovaná. Obrany v čele s brankáři pracovaly skvěle a to bylo v teplém počasí asi jediné plus tohoto zápasu. Do přestávky žádná branka nepadla a diváci šli raději na klobásu...

Ani druhý poločas branku nepřinesl

Druhý poločas nepřinesl žádnou změnu. Oba týmy si sice jakési šance vytvořily, ale zakončení bylo nepřesné nebo zakročili gólmani. Tak se toto utkání nachýlilo k penaltové loterii a bylo otázkou, který tým má větší šance na úspěch a tak i na druhý bod. Domácí Nučice již absolvovaly do této doby pět remízových zápasů a v nich úspěšně zvládly jen dva. Hosté z Kouřimi se dostali do penalt třikrát a uspěli jen jedenkrát. Na koho si vsadit, byla otázka. A tak se alespoň diváci těšili na dovednostní soutěž, když už neviděli góly v samotném zápase. A sérií bylo dost...

Penalty ve znamení souboje Marka Šulce a Martina Snížka

V sérii pěti pokusů na každé straně byl každý tým jednou neúspěšný. Za domácí neskóroval Kamil Hurtík, v hostujícím dresu Martin Svoboda. Do šesté série šel Marek Šulc a proměnil. Proměnil i hostující Martin Snížek. Začíná sedmá série. Marek Šulc svojí třetí penaltu opět proměňuje, Martin Snížek třetí pokus již nedal. Druhý bod si tedy připsali domácí hráči.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Pavel Krutský, trenér: Utkání začalo ve slušném tempu, ale po patnácti minutách rapidně opadlo. Hrál se podprůměrný fotbal. Oba týmy si pořádně nenahrály a stejný obrázek se ukázal i po přestávce. Diváci se gólů nedočkali a viděli alespoň zajímavý penaltový rozstřel.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Výsledek plně odpovídá hře a předvedeným výkonům. Nikomu se nedařila kombinace, byl to spíše takový přátelák. Co mohu pochválit, je naše obrana. Řekli jsme si, co hrát a to jsme splnili. Pokryli jsme jejich náběhy na dlouhé míče. V penaltách jsem byl o jednu branku horší než Mára Šulc.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bláha Milan - ZÁPOTOCKÝ Milan (N), NAVRÁTIL Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.