Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté nekladli příliš velký odpor


Branky


0

Plaňany doma chtějí vždy bodovat a s tímto cílem šly i do derby s Pečkami. Již v prvním poločase si domácí vypracovali tříbrankový náskok, který po přestávce ještě navýšili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše začalo penaltou

Domácí hráči byli nabuzeni vrátit hostujícímu AFK drtivou porážku z podzimní části a skóre se měnilo hned v páté minutě. Tomáš Proskočil proměnil penaltu za faul na T. Freunda - 1:0. Na druhý gól se čekalo až do pětadvacáté minuty. Po trestném kopu přidal branku přasnou hlavičkou Martin Bug - 2:0. Pečecký tým se nedokázal dostat do hry a k ohrožení branky, kterou střežil Michal Hradecký se dostávali velice sporadicky a míč povětšinou kontrolovali domácí. V samém závěru se gólově zapsal také Marek Švehla a zvýšil na 3:0.  

Hosté chybovali, domácí stříleli góly

V tempu a kvalitním výkonu pokračovali domácí borci i ve druhém poločase a svou převahu vyjádřili i dalšími brankami. Jenže nejdříve přišli ke slovu hosté. Po deseti minutách hry snížil Martin Dolejš - 3:1, jenže další chyba ve středu hřiště připravila gólovou situaci pro Pavola Brecíka - 4:1. Domácí hráči nutili svojí aktivitou soupeře k chybám a hned po minutě se měnilo skóre opět. Marek Švehla zvyšuje na 5:1. Po této brance z pětašedesáté minuty přišel na hřiště v domácím dresu Benjamin Mbemba. A ve zbylých dvaceti pěti minutách toho stihl docela dost. Nejprve se podíval za faul na žlutou kartu v ruce rozhodčího Piknera. Potom po kombinaci středem hřiště zvýšil na 6:1. Pak sice předvedli hosté krásnou akci na jeden dotek a snížil kanonýr Štěpán Růžička - 6:2, ale poslední slovo měl opět Mbemba. Nedůsledná obranná hra hostů a 7:2.

 

.  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Z naší strany vynikající výkon, kdy jsme po celý zápas kontrolovali hru a nepustili soupeře vrátit se do hry. Vše bylo podloženo fotbalovostí a dobrým pohybem, kdy jsme ještě několik dalších šancí nevyužili. Od Peček velmi slabý výkon a pro mě, který v Pečkách strávil svůj celý fotbalový život, trochu rozpolcený pocit z vítězství. Ale musím svým hráčům poděkovat za "pomstu" na podzimní zápas.

AFK Pečky
František Hovorka, trenér: Dnes nás fotbal nebavil a proto jsme si nezasloužili ani bod. Vyrobili jsme příliš mnoho chyb, které domácí trestali. Sice se nám podařilo po přestávce snížit, ale dalšími chybami jsme zase nechali domácí odskočit. S takovým výkonem nemůžeme myslet na body.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Bug [-] (65. B. Mbemba [-] ) , P. Brecík [-] , T. Proskočil [-] , T. Freund [-] , P. Břichnáč [-] , M. Švehla [-] , A. Kučera [-] , J. Kruliš [-] , M. Vinš [-] , J. Nebřenský [-]

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - V. Lukáš [-] , T. Chudoba [-] (40. Š. Růžička [-] ) - L. Mužík [-] , M. Dolejš [-] , M. Modrovič [-] , O. Richter [-] - Š. Růžička [-] - K. Pikner [-] , T. Plaček [-] , J. Malý [-]

ŽK: 75. B. Mbemba - 20. K. Pikner , 60. O. Richter .
Hráči zápasu: T. Proskočil , P. Břichnáč .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: PIKNER Roman - NÁGL Petr (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.