Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 14:30

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomáš Mašanský opět řádil


0

Třetí Zásmuky se představily na hřišti celkového vítěze okresního přeboru ročníku 2015/16. Rozhodnuto bylo již po prvním poločase, kdy Tomáš Mašanský nastřílel hattrick během šesti minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslava mistra okresu

Domácí celek má již "hotovo". První místo a tím titul přeborníka okresu Kolín mu už nikdo nemůže vzít. Přesto k utkání přistoupili odpovědně a chtěli odměnit příchozí diváky krásnou a pohlednou hrou. Ovšem hostující celek má také svojí kvalitu a odolávali. Ale neodolali... Mezi osmnáctou a čtyřiadvacátou minutou nasázel jeden z nejlepších a po tomto kole momentálně nejlepší střelec soutěže Tomáš Mašanský čistý hattrick a dotáhl skóre na stav 3:0. O pár minutek později přidal další branku Jakub Hanzl - 4:0. I přes jednoznačné skóre se hrál otevřený fotbal, ale českobrodští hráči kralovali na hřišti a bavili padesátku diváků.

Druhý poločas byl "pouťák"

Po přestávce úroveň hry očividně poklesla. Nikdo se nikam nehnal. Hosté se sice snažili o korekci výsledku, ale domácí obrana pracovala spolehlivě a nepouštěla zásmucké borce do šancí. Minutu před koncem zápasu uzavřel gólový účet utkání Tomáš Kulvajt - 5:0. Zásmuky se i díky ostatním výsledkům posunuly v tabulce o jedno místo níže a momentálně jsou na čtvrtém místě. Ještě budou muset zabojovat, aby nejhůře tuto příčku uhájily. Ale v příštím kole hostí doma nepříjemné a důrazné Libodřice, které bodovat potřebují, protože stále ještě nemají jistotu definitivní záchrany. Český Brod jede na hřiště páté Jestřábky a to může být zajímavý zápas.



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod B
Zdeněk Šmejkal, trenér: Rozhodli jsme v první půli, kdy soupeř neodolal našim útokům. Vytvořili jsme si dostatečný náskok a druhý poločas se už jen z povinnosti dohrával.

TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Tento zápas je jednoduché hodnotit. Brod má svou kvalitu a výsledek je pro nás ještě milosrdný. U nás se i projevila mizerná tréninková docházka poslední doby a k tomu spousta zranění a dalších problémů. Přístup některých hráčů mě nutí přemýšlet, jestli mám vůbec na trenérské lavičce pokračovat...



Sestavy


SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - M. Kohout [-] (46. J. Makovský [-] ) , F. Berousek [-] , A. Moravec [-] , T. Mašanský [-] , T. Kulvajt [-] , J. Skořepa [-] , P. Musílek [-] (60. P. Morávek [-] ) , R. Böhm [-] (60. M. Šmejkal [-] ) , J. Hanzl [-] (46. V. Junek [-] ) , J. Bouma [-]

TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - M. Kraus [-] , J. Roth [-] , L. Fetter [-] - P. Benda [-] - T. Borovička [-] , L. Sobotka [-] (46. M. Sedlařík [-] ) , A. Durňák [-] - A. Čapek [-] (73. M. Mašín [-] ) , Z. Vokáček [-] , J. Derka [-]

Hráči zápasu: T. Mašanský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PAŘEZ Radek - KOZLÍČEK Miroslav (N), KREJČÍ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.