Jediná branka rozhodla o třech bodech pro Nučice


Branky


0

Domácí Konárovice potřebovaly bodovat a Nučice chtěly případnými body získat jistotu záchrany. Zápas se podle tohoto scénáře odvíjel a nakonec rozhodla jediná branka Filipa Kubalíka z jedenapadesáté minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez výrazných šancí

Konárovičtí se s chutí pustili do svého sobotního soupeře ve snaze ujmout se vedení v zápase. Vypracovali si výhodu několika standardních situací a střel ze střední vzdálenosti, které hosté přečkali. Nučice po počátečním tlaku domácích postupně začaly přebírat iniciativu a být lepším mužstvem. Ovšem pouze po vápno. Domácí také velmi dobře a zodpovědně bránili. Největší šanci prvního poločasu měl Filip Kubalík, ale z výhodné pozice přestřelil. Tento poločasový bezbrankový výsledek více vyhovoval hostujícím hráčům a tak se po přestávce dala očekávat nějaká změna ve hře domácího týmu.

Kubalík se trefil po šesti minutách

Oba týmy nastoupily do druhé půle v nezměněných sestavách a byli to po šesti minutách hosté, kdo poprvé dokázal skórovat. Domácí brankář Svoboda vyrazil po rohu míč pouze na penaltu, kde si ho našel Filip Kubalík a prostřelil vše co mu stalo v cestě - 0:1. Poté však nučičtí hráči úplně přestali hrát. Domácí prostřídali a na hřiště se dostali František Žídek a Marek Patočka. Nezbylo domácím nic jiného než vsadit vše na pořádnou ofenzívu. To se jim také dařilo a byli po zbytek zápasu mnohem nebezpečnější, když nastřelili břevno a několik pokusů zlikvidoval dobrými zákroky hostující gólman Tomáš Krutský. Jelikož domácím se skórovat do konce utkání již nepovedlo, byla střela Kubalíka vítězná pro nučický tým.



Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Pavel Krutský, trenér: Dnes to byl kolektivní výkon potrzený konečně nulou. A tak si vezeme domů důležité tři body, kterými jsme potvrdili naší záchranu v soutěži. Zvášť bych pochválil naši hru směrem dozadu a výkon gólmana Tomáše Krutského.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Radina Marek - VOKŘÁL Martin (N), ZÁPOTOCKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.