J. Koula 80. (p.)
1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil remízou


Branky


80. J. Koula (p.) - 19. J. Makovský
0

Na hřišti druhých Jevan se představil lídr z Českého Brodu. A jednostoosmdesátdva diváci viděli velice kvalitní utkání. V základní hrací době skončil remízou 1:1 a o druhém bodu pro hosty rozhodly pokutové kopy. Český Brod se tak definitivně stal vítězem okresného přeboru, k čemuž mu gratuluje i redakce webu Fotbal u nás.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vládli první půli

Hosté z Kutilky se do domácího týmu od první minuty zakousli a zatlačili je na jejich obrannou polovinu. V té chvíli domácí mužstvo výbornými zákroky podržel brankář Oleksandr Tolstikov, protože hosté si vytvářeli nebezpečné situace. Jevanští odpovídali brejkovými náběhy, ale dvě velké šance také neproměnili. Skóre zápasu se poprvé měnilo v devatenácté minutě. Na konci kombinační akce hostů byl Jan Makovský, který tentokrát šancí nepohrdl a skóroval - 0:1. Nadále se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale hosté byli po celý první poločas lepším týmem.Vypracovali si ale jen jednogólový náskok a domácí odcházeli na přestávku s touhou vymyslet taktiku na obrat.

Jevany vyrovnaly hru i skóre

A tak se také stalo. Do druhého poločasu nastoupili Jevanští s cílem zápas vyrovnat. Český Brod stále více tlačili před jeho bránu. Výsledkem byl pokutový kop. Domácí hráč se ale přiznal, že vše trochu nafilmoval a pokutový kop zakopli mimo branku. To bylo opravdové gesto Fair Play! Poté hostům začaly docházet síly a domácí je zatlačili hluboko do defenzívy. V osmasedmdesáté minutě přišel na řadu druhý pokutový kop za hraní rukou. Ten bezpečně proměnil Jiří Koula a vyrovnal na 1:1. Hosté se jen zoufale bránili a čekali na konec zápasu. Velkou šanci měl R. Krejčík ml., ale trefil jen spojnici brankové konstrukce.

Hosté proměnili o jednu penaltu více než domácí

Tak zápas skončil zaslouženou remízou a na řadu přišly pokutové kopy. V nich byli šťastnější hosté, kteří proměnili o jednu více než domácí tým. Tímto výsledkem také dali definitivu svému prvnímu místu v okresním přeboru 2015/16.



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Zápas proti lídrovi okresního přeboru byl vyvrcholením naší jarní sezóny. Na zápas okresního přeboru se hrál velmi kvalitní fotbal. Českému Brodu blahopřejeme k vítězství v okresním přeboru. Hráčům děkuji za maximální nasazení v zápase a rozhodčímu Valovi za dobrý výkon.




Sestavy


FC Jevany
O. Tolstikov [-] - L. Sochůrek [-] (68. R. Krejčík [-] ) , J. Chaloupka [-] , F. Jásek [-] , R. Krejčík [-] , T. Novák [-] , Z. Čechák [-] , J. Bečvařík [-] , D. Končický [-] (88. D. Matas [-] ) , J. Koula [-] (85. P. Moravec [-] ) , P. Krákora [-]

SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - M. Šmejkal [-] , F. Berousek [-] , A. Moravec [-] , T. Mašanský [-] , J. Makovský [-] (78. A. Kliment [-] ) , J. Skořepa [-] , P. Musílek [-] (53. V. Junek [-] ) , M. Mrázek [-] (86. P. Morávek [-] ) , J. Hanzl [-] , J. Bouma [-]

ŽK: 42. J. Bečvařík - 26. M. Šmejkal , 38. T. Mašanský , 56. J. Bouma , 63. J. Makovský . ČK: 81. M. Šmejkal .
Počet diváků: 182. Rozhodčí: VALA Luboš - ŽALUD Marek (N), PALMA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.