1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konárovice vydřely důležité dva body


Branky


0

V Plaňanech se často nevyhrává, ale přesto Konárovice získaly obětavým výkonem dva body. V prvním poločase se ujaly vedení, ale domácí do přestávky vyrovnali. Tento stav vydržel i po závěrečném hvizdu rozhodčího Nováka a o bonusovém bodu musely rozhodnout penalty, ve kterých byli hosté úspěšnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohoroví domácí a bojovní hosté

Hosté zlobili již od začátku, kdy nakopávali míče na důrazné útočníky. Po jedné z chyb uprostřed hřiště se dostali k samostanému úniku a s přehledem vstřelili Lukášem Kahounem v pětadvacáté minutě úvodní branku zápasu - 0:1. Další dvě šance zachránil Michal Hradecký. Domácí hráči zahrozili až po půlhodině hry, kdy po centru T. Freunda nedoskočil Proskočil. Hra byla oboustranně neurovnaná s množstvím chyb a nepřesností. Na hostující mužstvu byla vidět přemíra snahy, ale nějaké velké šance si nedokázal ani jeden ze soupeřů vypracovat. Přesto se plaňanským podařilo do poločasu vyrovnat, kdy se střelou uvnitř vápna prosadil Marian Češner - 1:1.

Nikdo zápas nerozhodl

Po změně stran pokračoval nezáživný fotbal z obou stran, ale více nebezpeční byli hosté, kteří mohli dvakrát skórovat. Jednu z šancí odkopávali domácí obránci z brankové čáry. V závěru mohli paradoxně otočit výsledek domácí borci, ale Proskočil téměř z malého vápna hlavičkoval několik metrů vedle tyčí Svobodovy branky. Konárovičtí cítili, že se blíží konec zápasu a minimálně bod by si mohli odvézt. I s tímto předpokladem ale vysloveně "nebetonovali", ale prali se o body tři. Jenže když ani po úniku a špatně zatočené střele branku nevstřelili, šlo se na penalty. Jeden bodík tak hosté už měli a další visel na prstu paní Štěstěny.

 

Střelci byli úspěšní a bezradnost domácího celku v celém utkání potvrdil nádherně "vykoplý" krtek při rozhodující penaltě. Konárovice se mohly radovat a vezou domů dva důležité body. A nutno říci, že veledůležité, protože rázem poskočili na jedenáctou příčku. Je nutno ale tyto body potvrdit v dalším domácím zápase proti Krakovanům.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Z naší strany velmi špatný výkon. Z fotbalu chybělo prakticky vše, zato přebývalo pocitu bohorovnosti, vždyť jsou poslední, nějak to dáme... Naše úspěšnost přihrávek klesala do záporných hodnot, pohyb na hřišti byl jako chodecké závody v Poděbradech... Až na 2-3 výjimky hráči neodvedli ani průměrný výkon a tak soupeřova bojovnost a rvavost přinesla zasloužené body hostům. Oboustranně velmi slabé utkání s parametry 5. třídy... Musíme rychle zapomenout a snažit se v Oseku omluvit svým fanouškům.




Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Češner [-] , J. Kozdera [-] , T. Freund [-] , P. Břichnáč [-] , M. Švehla [-] , A. Kučera [-] (46. M. Bug [-] ) , T. Proskočil [-] , J. Kruliš [-] , M. Vinš [-] , J. Nebřenský [-]

TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - L. Kahoun [-] , L. Sojka [-] , M. Černík [-] , M. Brunclík [-] , R. Pokorný [-] , M. Havlíček [-] , P. Kopecký [-] , M. Vokoun [-] , J. Pokorný [-] , P. Jandák [-]

ŽK: 77. M. Havlíček , 90. M. Vokoun .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁK Jiří - FREUND Karel (N), KUKAL Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.