Utkání v Nučicích šlo do penalt


Branky


0

Dramatické utkání viděli diváci v Nučicích, kde se představila Jestřabí Lhota. Domácí otevřeli skóre těsně před přestávkou, hosté dokázali srovnat v druhém poločase, když do konce zápasu zbývalo dvanáct minut. V penaltách nakonec uspěli domácí borci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silný vítr pomáhal domácím

Od začátku zápasu se hrál vyrovnaný zápas s minimem šanci na obou stranách, ale s množstvím špatných nahrávek. Hrálo se převážně mezi vápny, ale hned z prvního pokusu mohlo udeřit. Šulcův nákop z poloviny hřiště skončil za pomoci větru až na břevně a následnou dorážku už dokázala hostující obrana zablokovat. Poté se dostal ke střele Novák. Jeho střelu zneškodnil gólman Heres. Když už to vypadalo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu, dostal se k míči Michal Hervert, kterého pěkně našel Vedral a v samostatném úniku se nemýlil - 1:0. Jestřábka tak opět inkasovala v samotném závěru poločasu, i když tentokrát měla v prostoru dostatek hráčů, ale přesnou a prudkou přihrávku nikdo nedokázal zachytit.

 

Jestřábka vyrovnala dvanáct minut před koncem

Druhý poločas probíhal v podobném duchu. Nučice daly míč více na zem a několikrát ohrozili výborně chytajícího Herese. Po chybě hostující obrany šel sám na bránu opět Hervert. Tentokrát však v koncovce selhal. Hosté hrozili převážně ze standardních situaci, které dobře zahrával Kesner. V další šanci Nučic neuspěl Šulc. Jeho trestný kop skončil na tyči. V zápěti domácí tým inkasoval. Hosté vykombinovali akci ve středu hřiště a Martin Mikeš přízemní a přesnou střelou z hranice dvaceti metrů překonal Krutského - 1:1. Ve zbývajících dvanácti minutách se domácí ještě pokusili odvrátit penalty, ale Heres byl proti.

Rozhodlo se až v šesté sérii

Hned první penaltu chytil Zápotockému Heres a protože ostatní střelci bezpečně proměňovali, zdálo se, že druhý bod vezme Jastřabí Lhota. Jenže v poslední sérii neuspěl Kubánek. Do šesté série šel za hosty opět Kesner, ale tentokrát pohořel, zatímco Šulc uspěl i ve svém druhém pokusu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Pavel Krutský, trenér: Bylo to bojovné a vyrovnané utkání. Kaňkou na zápase bylo zranění Nováka v souboji, který tak na jaře dohrál. Přeji mu brzké uzdravení. V pokutových kopech jsme byli ti šťastnější a získali jsme tak důležité dva body.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Nehráli jsme dobře celý zápas, možná měl vliv vítr. Domácí si vytvářeli v první půli hodně standardek, ale ve větru je nekopali moc dobře. V druhé půli nám pěkně zatápěli, ale nás držel nad vodou Heres. Podařilo se nám nakonec vyrovnat, přestože jsme měli asi méně šancí než domácí tým. Ale v penaltách jsme již štěstí neměli.



Počet diváků: 54. Rozhodčí: Kosina Ladislav - ZÁPOTOCKÝ Milan (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.