Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek držel proti favoritovi krok jen v první půli


Branky


0

Až do čtyřicáté třetí minuty byl stav 0:0. V samotném závěru prvního poločasu však českobrodští dvakrát zavěsili. Hned po změně stran přidali třetí branku, ale Viktoriáni vzápětí snížili. Po hodině hry přišly další dva slepené góly hostů. Diváci nakonec viděli dvanáct branek a dva hattricky Tomáše Mašanského a Vojtěcha Junka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit skóroval až po čtyřiceti minutách

Domácí hráči, kteří nutné potřebují body, aby se vzdálili sestupovému pásmu, začali utkání proti prvnímu týmu tabulky neohroženě. A dlouhou dobu se jim to vyplácelo. Českobrodští měli jistě míč častěji na svých kopačkách, ale domácí tým zase hrozil po rychlých brejcích. Na obou stranách se zrodily jakési šance, ale na gól si diváci museli počkat až do samotného závěru utkání. Padly branky dvě, ale obě bohužel do sítě domácího brankáře Kalince. Skóre otevřel zkušený kanonýr Tomáš Mašanský a hned po minutě se prosadil Jakub Hanzl - 0:2. To byl krutý závěr poločasu pro obětavě bojující domácí tým.

Viktorie otevřela hru a to bylo smrtící

Domácí trenéři přeskupili řady a začali odvážně hrát jen na tři obránce a do hry pustili uzdraveného Bayera. Tři minuty po zahájení druhé půle již přišel trest - Vojtěch Junek zvýšil na 0:3. Ale o pár minutek později domácí snížili na rozdíl dvou branek. Prosadil se Pavel Mašek - 1:3. Vzápětí Bayer pohrdl šancí a přestřelil. Po šedesáté minutě přišly další dvě "slepené" branky mladíků v českobrodském dresu, Jakub Skořepa a Vojtěch Junek zvýšili na 1:5 a za dalších pět minut završil Vojtěch Junek svůj hattrick - 1:6. Posledních dvacet minut se odehrálo velice otevřeně a diváci se bavili brankami. Střídající Viliam Bayer snížil dvěmi góly na 3:6, aby v závěru docílil hattricku i Tomáš Mašanský a poslední branku vsítil Jan Makovský na konečných 3:9.



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Soupeř byl lepší, ale zuby nehty jsme se drželi. Těsně před koncem nám dali dva slepené góly. Po přestávce jsme šli do rizika, ale hned jsme inkasovali. Vzápětí jsme zase snížili a kdybychom dali na 2:3, mohlo se to třeba vyvíjet jinak. Pak nám soupeř utekl a bylo po zápase. Mohli jsme to sice zpátky stáhnout, ale už o nic nešlo. Nechali jsme to dohrát...




Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - P. Mašek [-] , J. Karban [-] (64. S. Karban [-] ) , M. Koška [-] , J. Velechovský [-] , M. Koubek [-] , L. Černý [-] , A. Sixta [-] , Š. Šmiřák [-] (73. M. Černý [-] ) , J. Skala [-] , P. Špaček [-] (46. V. Bayer [-] )

SK Český Brod B
K. Vymazal [-] - J. Skořepa [-] , A. Kliment [-] (46. A. Moravec [-] ) , M. Mrázek [-] , M. Šmejkal [-] (46. J. Makovský [-] ) , T. Mašanský [-] , F. Berousek [-] , M. Kozlíček [-] (60. P. Morávek [-] ) , V. Junek [-] , J. Hanzl [-] (64. M. Kratochvíl [-] ) , J. Bouma [-]

ŽK: 59. J. Skořepa , 79. P. Morávek .
Hráči zápasu: V. Bayer - V. Junek , T. Mašanský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kvasnička Václav - HOŠEK Václav (N), PALMA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.