2:1
(0:0)
89. J. Koula
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jevany na Zásmuky neumí


Branky


0

Zásmuky na podzim Jevany porazily a hosté byli zatím na jaře stoprocentní. To se nedá říci o domácích, ale v tomto zápase si zodpovědným výkonem vzadu řekli o tři body. Domácí se ujali dvoubrankového vedení, ale těsně před koncem hosté snížili. Jevany mohly ještě i vyrovnat, ale tutovku zahodily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance zůstaly nevyužity

Do zápasu hosté vstupovali s obavami, jelikož těžký terén v Zásmukách jejich hře moc nevyhovuje. Domácí hráči, zvyklí na podmáčené hřiště, se lépe pohybovali, někteří jevanští hráči se více klouzali, než běhali. Do první velké šance zápasu se dostal v patnácté minutě Popelka. Svoje sólo však neproměnil a to se ukázalo jako předzvěst jevanské porážky. Zásmuky tlačily celý poločas a jen zákroky jevanského gólmana Tolstikova držely nerozhodný stav 0:0. Již první poločas mohl skončit třemi brankami v síti hostů, ale střelecká impotence domácích zapříčinila poločasový stav 0:0.         

Domácí mohli v závěru pykat za neproměňené šance

Druhý poločas hráči Zásmuk opět přehrávali svého soupeře a po chybě jejich obrany se v sedmapadesáté minutě ujali po střele Tomáše Borovičky vedení -1:0. V sedmdesáté sedmé minutě po špatném odkopu jevanských z jejich vápna soupeř trestal podruhé. S nabídnutou šancí si poradil Luboš Sobotka a zvýšil skóre utkání na 2:0. Další šance domácí hráči nevyužili a mohli toho na konci litovat. Hosté přeházeli sestavu a zatlačili Zásmuky před jejich branku. Minutu před koncem zápasu se ujala dorážka Jiřího Kouly a Jevany snížily na 2:1. Již v nastaveném čase našel Koula krásnou přihrávkou Radka Krejčíka, který bohužel pro hosty svoji stoprocentní šanci neproměnil.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Chtěli jsme dnešní utkání naplno bodovat,jelikož jsme předchozí dva zápasy nezvládli a čekají nás teď dvě venkovní utkání. To se nám povedlo díky disciplinovanému výkonu. Obrana pracovala bezchybně a hlavně útočníci byli oproti předchozím zápasům aktivní. Jen škoda neproměněných šancí. S body i předvedenou hrou jsem spokojený. Ještě bych vyzdvihl rozhodčího Pluhaře, který s přehledem utkání řídil.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Hrál se velmi rychlý a tvrdý zápas, ve kterém domácí zaslouženě zvítězili. Na těžkém terénu jsme se hůře pohybovali než domácí hráčio. Takové hřiště nám nesedí. Hráčům chci poděkovat za bojovnost v průběhu celého zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
M. Sedlařík [-] - M. Kraus [-] , J. Roth [-] , J. Lindner [-] - A. Čapek [-] , P. Benda [-] , J. Derka [-] (72. A. Durňák [-] ) , M. Mašín [-] - L. Sobotka [-] , T. Borovička [-] (86. F. Krejčí [-] ) , V. Kainar [-] (90. O. Chábera [-] ) -

FC Jevany
O. Tolstikov [-] - D. Matas [-] (86. M. Pacourek [-] ) , Z. Čechák [-] , F. Jásek [-] , J. Chaloupka [-] (76. R. Krejčík [-] ) , D. Končický [-] , J. Bečvařík [-] , T. Novák [-] (63. P. Tichý [-] ) , J. Koula [-] , P. Krákora [-] , J. Popelka [-]

ŽK: 52. J. Popelka , 72. J. Chaloupka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - ZIKMUND Viktor (N), ŽALUD Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.