1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábka počtvrté za sebou vítězně


Branky


0

Zápas o páté místo tabulky viděli diváci v Jestřabí Lhotě, kam zavítaly Pečky. Brankou před koncem poločasu se radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku vstřelil pár minut před poločasem domácí Soukup

Hosté pod dojmem rozjeté Jestřábky začali ze zabezpečené obrany. Jejich sestava nebyla nejideálnější, kvůli mnoha absentujícím hráčům museli naskočit i dva dorostenci, kteří si ovšem počínali dobře. Domácí dobře kombinovali, ovšem pro diváky to byl nezáživný zápas bez šancí. Až ke konci poločasu začali nalézat borci Jestřabí Lhoty cestičky k brance Kruliše, ale stále bez efektu. Dvě minuty před přestávkou rozehráli domácí rohový kop, míč se v závaru motal před brankou Peček, až jej z ostrého úhlu napálil Vratislav Soukup a prostřelil gólmana Kruliše - 1:0. S tímto stavem také odešli hráči do kabin, protože pečečtí svou šanci v chumlu před brankou domácích neproměnili.

Pečky otevřely více svou hru

Do druhé půle nastoupily Pečky s částečně přeskupenou sestavou, aby se pokusily zvrátit stav. Hrála se vyrovnaná kopaná nahoru a dolů. Nejlepší střelec celé soutěže, Štěpán Růžička, motal nohy lhoteckým obráncům, ale jeho pokusy vyzněly naplano. Naopak na druhé straně mohl přidat druhou branku Kesner, kterého ale z úhlu vychytal Kruliš a následný "nepovedený" centr Kesnera skončil na tyči pečecké branky. Pečky stále marně dobývali domácí obranu, výsledkem byla pouze střela z úhlu, kterou lapil Málek. Jestřábka tak stále drží plný jarní bodový zisk a vyšplhala se již na čtvrtou pozici tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: V první půli se nám dařilo kombinovat, protože soupeř byl zalezlý. Ale získali jsme jen jednobrankový náskok, protože naše akce končily vždy na hraně šestnáctky. V druhé půli to již byla otevřenější hra, útočili jsme hlavně po stranách, ale více-méně bez šancí. Ale i 1:0 se počítá...

AFK Pečky
František Hovorka, trenér: Kvůli různým zraněním jsme měli poslepovanou sestavu, naskočili i dva dorostenci, ale poradili si s tím dobře. Chtěli jsme vycházet ze zabezpečené obrany a pokrýt střed hřiště. Bohužel jsme inkasovali před přestávkou. V druhé půli jsme to více otevřeli, ale promě%nování šancí je naše bolest.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - R. Hájek [-] (46. F. Krajíček [-] ) , P. Kureš [-] (80. O. Martínek [-] ) , D. Kubánek [-] , P. Kesner [-] , S. Mojžíš [-] , V. Soukup [-] , M. Skalický [-] , L. Týma [-] , M. Klička [-] , M. Mikeš [-]

AFK Pečky
V. Kruliš [-] - J. Malý [-] , V. Lukáš [-] , T. Plaček [-] - M. Modrovič [-] , M. Dolejš [-] , O. Richter [-] - Š. Růžička [-] , T. Jedlička [-] , Š. Růžička [-] (72. J. Hruška [-] ) - O. Soukup [-]

ŽK: 21. M. Modrovič , 55. J. Malý , 76. V. Lukáš .
Hráči zápasu: M. Skalický , V. Soukup , P. Kesner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - MACHURKA František (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.