Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zásmuky nedokázaly uhlídat pečecké rychlíky


0

Domácí AFK ještě na jaře nebodoval, ale to se změnilo. V domácím zápase se dvakrát prosadil Štěpán Růžička a dvakrát Tomáš Jedlička. Zásmuky vstřelili gól útěchy až v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecká nemohoucnost Zásmuk trvá

Ačkoliv se očekávalo, že domácí budou aktivnější, vstoupili do zápasu lépe zásmučtí. Hosté dobře kombinovali a téměř nepouštěli domácí na útočnou polovinu. Zásmuky si vytvářely i šance, ale proměňování je pro ně horší disciplína. Borovička upaloval sám na gólmana, ale šanci trestuhodně zahodil, Derka z malého čtverce pálí nad brankovou konstrukci. A tak po půlhodině hry přišel zákonitý trest. Na konci rychlé akce se ocitl domácí kanonýr Štěpán Růžička a zamířil přesně - 1:0. Po deseti minutách domácí opět dobře zakombinovali a Růžička se radoval podruhé - 2:0. Aby toho nebylo málo tak po třech minutách se po samostatné akci prosadil druhý pečecký forvard Tomáš Jedlička a zvýšil na 3:0. To byla sprcha pro hosty, ze které se už nevzpamatovali.

 

Domácí za rozhodnutého stavu polevili

V druhém poločase se hrála vyrovnaná partie. Domácí tým pod dojmem třígólového vedení výrazně polevil, hosté se snažili o zvrat, ale dostávali se pouze k pokutovému území pečeckých a šance si netvořili. Deset minut před koncem zvýšili domácí po rohovém kopu na 4:0, když se hlavou prosadil Tomáš Jedlička. Hosté korigovali až v samém závěru. Čestný úspěch zaznamenal střídající Ondřej Chábera, který udělal kličku Drahoňovskému v domácí brance a stanovil konečný účet utkání 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
František Hovorka, trenér: První půlhodina byla taková rozháraná, nedařilo se nám a soupeř byl lepší. Ale pak se nám podařilo vsítit první branku a do poločasu jsme přidali další dvě. Pod dojmem vedení to kluci v druhé půli trochu vypustili, ale soupeře jsme do vážných šancí nepouštěli. Škoda, že jsme neudrželi čisté konto, branka v závěru byla zbytečná.

TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Ze začátku utkání jsme domácí téměř nepustili na svou půlku, ale co je to platné, když ani ty nejloženější šance nevyužijeme. Závěrečná čtvrthodina prvního poločasu byla hrozná a třikrát jsme inkasovali. Druhá polovina byla vyrovnaná, ale z naší strany už bez šancí. Čestný úspěch vsítil střídající Chábera.



Sestavy


AFK Pečky
J. Drahoňovský [-] - V. Lukáš [-] , K. Pikner [-] (42. P. Hovorka [-] ) , J. Malý [-] , T. Plaček [-] - M. Dolejš [-] , M. Modrovič [-] - T. Jedlička [-] (86. V. Kruliš [-] ) , J. Chrastný [-] (69. J. Ontl [-] ) , Š. Růžička [-] , Š. Růžička [-]

TJ Sokol Zásmuky
M. Sedlařík [-] - M. Kraus [-] , Z. Vokáček [-] , J. Lindner [-] , J. Roth [-] - P. Benda [-] , A. Čapek [-] , M. Mašín [-] , J. Derka [-] (55. F. Jonáš [-] ) - T. Borovička [-] , V. Kainar [-] (73. O. Chábera [-] )

ŽK: 66. J. Lindner .
Hráči zápasu: V. Lukáš , T. Plaček , Š. Růžička - A. Čapek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hlavička Pavel - MACHÁČEK Václav (N), KREJČÍ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.