Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit se dokázal prosadit


Branky


0

Na Kutilku přijel tým Ratboře hlavně s cílem neinkasovat tolik jako v prvním podzimním utkání. Úvod zápasu ale signalizoval, že tentokrát to českobrodští nebudou mít tak jednoduché.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dlouho hráli vyrovnanou partii

Hosté vstoupili do utkání s důslednou obranou a touto taktikou otupili útočné síly domácích. Prvních pětadvacet minut byl k vidění vyrovnaný fotbal, domácí si nevytvořili stoprocentní šanci. Naopak to byli hosté, kteří zlobili obranu více. Ale síla a zkušenost domácího mužstva se projevila. Nejprve hosté nedokázali odkopnout do bezpečí míč z vlastního vápna, ten se dostal k Davidu Fikejzovi a bylo to 1:0. Sedm minut před koncem poločasu sehráli hráči Ratboře velice špatně ofsajd systém, na Jeřábkovu branku postupovali dva domácí hráči úplně osamoceně a na konci akce stál Tomáš Mašanský - 2:0.

Ratboř vsítila alespoň čestný úspěch

Druhý poločas se nesl v duch drobné převahy domácích hráčů, ale bez výrazných šancí. Vše končilo buď mimo branku a nebo v rukavicích Jeřábka. Ale trpělivá hra Českého Brodu donutila hosty k další chybě. Špatně provedené autové vhazování, míče se zmocnil soupeř a na konci uklízel opět Tomáš Mašanský do prázdné branky - 3:0. Pár minut před koncem se dočkali úspěchu také hosté. David Kemza z pozice stopera vyvezl míč, vysunul Ladislava Brtníka a ten přehodil daleko vyběhnuvšího Tomáše Vymazala - 3:1. Závěrečné slovo patřilo ještě jednou domácím. Do prázdné branky doklepával střídající Jakub Hanzl - 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod B
Zdeněk Šmejkal, trenér: Dnešní zápas se nám moc nevydařil, bylo to hodně utrápené. Hodně nám pomohl David Fikejz (gól + 2 asistence). Příště musíme přidat.

TJ Slavoj Ratboř
Vladimír Pěkný, trenér: Myslím, že se nemusíme stydět. Brod je daleko výše nad okresem a dokázali jsme držet krok. Pak nám ale docházely síly. Děkuji soupeři za férový zápas a těšíme se na soupeře, se kterými můžeme bojovat o body.



Sestavy


SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - P. Musílek [-] (46. J. Hanzl [-] ) , A. Moravec [-] , T. Mašanský [-] (74. T. Čermák [-] ) , J. Makovský [-] , J. Skořepa [-] (78. P. Morávek [-] ) , D. Fikejz [-] (65. M. Šmejkal [-] ) , M. Mrázek [-] , J. Moško [-] , J. Bouma [-] , R. Böhm [-] (46. M. Kozlíček [-] )

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Lapšanský [-] (28. L. Sova [-] ) , J. Hovorka [-] , D. Kemza [-] - D. Palermo [-] , M. Kopecký [-] , P. Stráník [-] , J. Trojan [-] , P. Dolejš [-] - L. Brtník [-] , L. Vohnický [-] -

ŽK: 44. M. Kopecký .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Havlas Petr - KULHAVÝ Pavel (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.