Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasné vítězství lídra z Nové Paky na Podhradi v poměru 0:6


Branky


0

Hosté jeli na kopec jistě s obezřetným hledím, ale pro povinné tři body. K tomu napomohla i poslepovaná sestava domácího týmu. Když se pak do 30. minuty zranily dva domácí hráči, tak bylo o zápase rozhodnuto a domácí tým inkasoval tenisového kanára.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení hostů z Nové Paky - 0:2.

Jasným úkolem pro tým z Nové Paky bylo odvézt si domů tři body a potvrdit tak roli jednoznačného lídra okresního přeboru, který bude příští sezónu hrát o jednu soutěž více. Domácí trenér Voldán Roman měl velké problémy s tím, jak složit základní jedenáctku Podskalanu, protože ke konci sezónu se mu na marodku tlačí jeden zraněný za druhým. Úvod zápasu ale nevypadal na jednoznačnou záležitost hostujícího celku, protože domácí hráči měli dvě velké šance, ale brankáře Nové Paky Frajera Pavla nepřekonali. Podle trenéra domácích dokonce rozhodčí odpustil penaltu Pace za ruku. První velký problém nastal v 13. minutě, protože ze zranil domácí brankář Kracík a do branky putoval kapitán Zelinger. Již za dvě minuty inkasoval poprvé, když se prosadil Rosputniak a otevřel skóre zápasu na 0:1. V 20. minutě se tentýž hráč prosazuje podruhé a dává na 0:2. Jak uvedl trenér domácích, tak kapitán Zelinger za branky v žádném případě nemohl. V 30. minutě přichází další rána do řad domácích, když se zranil Jauernig. Do konce poločasu se pak již stav neměnil.

Demoliční četa z Nové Paky za poločasovou směnu nafárala další 4 branky do sítě bezmocného Podskalanu.

Bylo jasné, že o poločase byla v obou kabinách rozdílná nálada. Domácí počítali ztráty a jasným úkolem bylo inkasovat co nejméně branek a pokusit se nějakou vstřelit  a třeba zápas zdramatizovat. Nová Paka naopak byla v naprostém klidu a věděla, že tento zápas si může prohrát jenom sama vlastními chybami. To se ale nestalo a již od úvodních minut druhého dějství bylo jasné, kdo bude hrát na hřišti hlavní roli. Změna skóre přichází v 50. minutě, když se prosazuje Machát Pavel a zvyšuje vedení Paky na 0:3 (více o tomto zápase zde:https://www.facebook.com/fknpb/?fref=ts). Na 4:0 poté zvyšuje v 68. minutě Brádle Lukáš. Ke slovu se dostal i střídající nejlepší střelec soutěže Wojcik Dan, který stihl ještě vstřelit dvě branky a vylepšit si tak svůj střelecký účet. Poprvé se prosadil v 76. minutě - 0:5 a konečnou podobu dal zápasu v 81, když vstřelil branku na 0:6. Tímto tenisovým výsledkem zápas skončil a tři body si domů odváží lídr tabulky. Domácímu týmu snaha nechyběla, ale bohužel je potkávala juedna smolná událost za druhou, takže se nakonec i podle trenéra s vedoucím týmem tabulky poprali dobře.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): I přes debakl musím hráče pochválit. Každý zápas počítáme zraněné. Po minulém přibyli další dva. Dnes už nás bylo jen 13 statečných. Zápas jsme začali dobře, ale nedali dvě tutovky. Rozhodčí odpustil Pace penaltu za ruku. Pak se zranil gólman Kracík a do branky šel z pole kapitán Zelinger. Sice dvakrát inkasoval, ale za branky nemohl. Po dalším zranění Jauerniga, který nastoupil poprvé v sezóně po zranění ze zimního turnaje Zápas se dohrával v 11, ale se dvěma zraněnými hráči. Soupeři blahopřeji k postupu.

1. FK Nová Paka
Bažík Marcel (trenér Nové Paky): Chci poděkovat všem našim hráčům za předvedenou hru. Kluci předvedli výborný výkon a to i přesto, že jsme již od minulého týdne věděli o postupu do 1. B třídy. Hráči nic nepodcenili a nedošlo k uspokojení což se odrazilo na konečném výsledku. Tentokráte bych chtěl poděkovat i našim fanoušků, kteří nás přijeli podpořit a i v tomto ohledu jsme porazili domácí tým.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí
J. Kracík [-] (13. P. Kodym [-] ) - L. Kraus [-] , M. Veselý [-] , M. Munzar [-] , J. Štolovský [-] - P. Pištěk [-] , K. Javernig [-] (30. R. Obrmajer [-] ) , D. Zelinger [-] , M. Portyš [-] - R. Voldán [-] , O. Merenus [-] - M. Portyš [-]

1. FK Nová Paka
P. Frajer [-] , P. Strohschneider [-] - D. Rosputniak [-] (61. D. Wojcik [-] ) , J. Lenfeld [-] (46. O. Krejčí [-] ) , P. Machát [-] , J. Vrbka [-] - M. Sochor [-] (69. J. Ticháček [-] ) , T. Fišar [-] , L. Brádle [-] (69. L. Jisl [-] ) , J. Dlabola [-] (46. M. Jurčo [-] ) - J. Bláha [-] , T. Ulrich [-]

Hráči zápasu: D. Zelinger - D. Wojcik , D. Rosputniak , P. Machát .
Místo: Podhradí. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Duřt Daniel - HAKEN Tomáš, SKŘIVÁNEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.