R. Šorm 13. (p.)
J. Kobrýn 33.
3:2p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělohrad nakonec bral dva body za vítězství po pokutových kopech 3:2 nad Žlunicemi.


Branky


13. R. Šorm (p.) , 33. J. Kobrýn - 49. J. Smutný , 86. J. Calta
0

V sobotním podvečeru 14. 5. 2016 přivítala na Pecce bělohradská rezerva tým ze Žlunic. I přes problémy se sestavou byli domácí mírnými favority utkání, ve kterém měli hostům z posledního vzájemného duelu opravdu co vracet. Domácí nastoupili v bíločerném provedení, hosté ze Žlunic použili sadu fialových dresů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl dvě branky v síti Žlunic.

Hned ve 2. min. dostal přihrávku za domácí obranu Sys, ale Věchet mu včasným vyběhnutím šanci zmařil. V 7. min. se, po rozehraném rohovém kopu dostává ke střele Suchánek, ale Hamerka byl pozorný. O pět minut později centruje do žlunického vápna Kobrýn, tam hosté zahráli rukou a R. Šorm následný pokutový kop proměnil – 1:0. Další nadějnou příležitost si domácí vytvořili o chvíli později. Po spolupráci Suchánka s R. Šormem se do samostatného úniku dostal Kobrýn, ale zakončil jen střelou vedle levé tyče žlunické brány. Domácím zatrnulo v 16. min., Věchtův nepodařený odkop trefil jednoho z hostů, od kterého míč jen těsně minul jeho bránu. V další minutě rozehrával Myška přímý kop na Caltu, který ale netrefil domácí branku. Ve 25. min. vystihl Calta domácí rozehrávku, ale střílel nad branku domácích. Ve 32. min. vysunul Suchánek skvěle Kobrýna, který si se šancí zkušeně poradil a zvýšil na 2:0. V závěru poločasu se nepovedlo proměnit docela velké šance na obou stranách. Nejprve se nepodařilo navýšit skóre T. Nezbedovi, po přihrávce R. Šorma a poté chyběl krok k úspěšnému zakončení Myškovi, po centru Calty.

Hosté v druhém poločase vyrovnali na 2:2.

Do druhého poločasu tak domácí nastupovali s dvoubrankovým vedením, které chtěli co nejdříve rozšířit a zamezit tak hostujícímu týmu ze Žlunic snahu o zvrat. Stal se ale pravý opak. Ve 49. min. se střídajícímu Bílkovi povedlo přihrát na neobsazeného Smutného - 2:1. Domácí mohli odpovědět v 56. min., kdy po akci Suchánka s R. Šormem hlavičkuje T. Nezbeda, ale Hamerka jistý gól od levé tyče skvěle vyrazil. Další tutovka se T. Nezbedovi nepovedla proměnit v 64. minutě, po pěkné přihrávce od Kobrýna. V následné minutě chyběl zase kousíček k zakončení Suchánka, po akci T. Nezbedy. A tak hosté stále žili a zanedlouho mohli ztrestat neúspěšnou domácí koncovku. V 70. min. byl v domácím pokutovém území faulován Calta a Šádek dostal možnost srovnat stav z penalty. Gólman Věchet byl ale proti a perfektním zásahem podržel domácí vedení. Hosté se z neproměněné penalty nesložili a poslední čtvrthodinku se stále tlačili před domácího brankáře Věchta. Domácí jim k tomu výrazně domohli svým složitým řešením situací, které vybízeli pouze k důraznému odkopu do bezpečných míst. Šanci k vyrovnání měl krátce po sobě ve dvou pokusech Novotný, ale první střela byla nepřesná a s druhou si Věchet poradil. V 86. min. se ale hosté již dočkali. Po dalším nedůrazu v obranné řadě domácího týmu se k míči dostal Calta a střelou zpoza vápna vyrovnal na konečných 2:2.

Bělohrad získal v penaltovém rozstřelu bod navíc.

Domácí po spravedlivé remíze získali bod navíc v penaltovém rozstřelu, při kterém opět zazářil domácí gólman a úspěšní střelci Vl. Nezbeda a J. Bičiště. Za hosty se trefil jen J. Kroupa.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí L. Bělohrad B): V utkání průměrné úrovně se domácí dostali do dvougólového vedení, které svojí laxností ve druhém poločase ztratili. A to ještě Věchet hostujícímu Šádkovi bravurně zneškodnil pokutový kop. Všem hráčům je ale nutno přičíst k dobru skutečnost, že museli toto utkání odehrát bez jediné možnosti střídání.

TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (hráč Žlunic): V prvním poločase jsme byli málo důrazní v osobních soubojích (hlavně v útoku) a nechávali si hráče daleko od těla. Díky tomu měl soupeř dostatek času na zpracování a rozehrání míče na křídelní hráče. Ve druhém poločase se nám tyto chyby ve hře podařilo odstranit, díky tomu se soupeř už tak často nedostával před naši bránu, a my sami mohli více útočit. Dařilo se nám dostávat domácí pod souvislý tlak, který vedl k vyrovnání skóre. Na penalty jsme opět prohráli, kdy ze tří byla proměněna pouze jediná a to ještě jednu jsme nedali během zápasu.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] - D. Holomba [-] , R. Suchánek [-] , R. Šorm [-] , T. Nezbeda [-] , J. Kobrýn [-] , M. Šorm [-] , P. Feix [-] , V. Nezbeda [-] , P. Novák [-] , J. Bičiště [-]

TJ Třešňový květ Žlunice
Z. Hamerka [-] - J. Calta [-] , O. Sys [-] , O. Tomi [-] (46. D. Bílek [-] ) , T. Pižl [-] , J. Kroupa [-] , P. Jiřička [-] , O. Šádek [-] , J. Smutný [-] , L. Novotný [-] , Z. Myška [-] (63. M. Zámečník [-] )

ŽK: 20. J. Kobrýn , 58. M. Šorm - 26. O. Sys , 87. J. Smutný .
Hráči zápasu: D. Věchet , J. Kobrýn - J. Smutný , J. Calta .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Seidel Miroslav - MRKVIČKA Jaroslav, TUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.