1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 14:00

19.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodly penaltové kopy, které vyhrály Chomutice a zvítězily 1:0 a získaly bod navíc.


Branky


0

Třetí Chomutice se utkali na svém hřiští s devátým týmem tabulky z Milíčevse. Jednalo se tedy o derby zápas, který měl být podle předpokladů vyrovnaný, ale mírným favoritem měl být domácí tým. Zápas odřídila trojice rozhodčích z Trutnova a podali podle ohlasů bezchybný výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas nepřinesl úchvatnou podívanou.

V krásném slunném počasí posledního dubnového dne se na hřišti třetích Chomutic představil nevyzpytatelný tým z Milíčevse, který jistě nepřijel z poraženeckou náladou. Domácí tým byl podle trenéra Kloutvora v silně kombinované sestavě, což bylo zapříčiněno nemocemi a zraněními a také byli někteří hráči vykartováni. Od začátku zápasu bylo vidět, že v tomto zápase moc branek nepadne a důraz bude kladen především na defenzivní úkoly, což bylo jistě zapříčiněno i zmiňovanou kombinovanou sestavou domácích. Své branky si v klidu chránily oba brankáři. Na domácí straně Čapek Tomáš a na druhé straně Bursa Martin, kteří mnoho práce v prvním poločase neměli, takže v poklidném tempu si drželi na svém kontě nulu. Ofenzivní hráči se v prvním poločase neprosadili, protože prim hrály obranné řady.

Ani v druhém poločase branka nepadla a rozhodnout musely pokutové kopy.

Pokyny v kabině obou týmů musely znít jasně a to jsme tam ani nebyli. Bylo jasné, že je zlepšit hlavně přechodovou fázi do útoku, finální přihrávky a zakončení. Naopak defenzivní hráče bylo třeba pochválit, protože na obou stranách svítila nula. Několik náznaků šancí se během druhého poločasu objevilo, ale vše oba brankáři zlikvidovali a zápas směřoval k zasloužené remíze, protože se nikdo z hráčů na ploše neprosadil. Pro diváky to žádná úchvatná podívaná nebyla a branky se nakonec žádné nedočkali. Rozhodnutí tak nakonec muselo padnout až pokutových kopech. Jak uvedl trenér domácích Chomutic po zápase: ,,dva body beru všemi deseti´´. Podle průběhu zápasu asi zasloužená remíza a Chomutice se dostaly na třetí místo v tabulce okresního přeboru, což může změnit nedělní zápas Železnici proti hořické rezervě. V případě vítězství se na průběžnou bronzovou příčku dostanou hráči ze Železnice.

Chomutice si po penaltách připsali bod navíc.

V penaltovém rozstřelu se domácí prosadili třikrát, zatímco hosté jenom dvakrát. Pochvalu si zaslouží především dorostenec Kloutvor Lukáš, který se v rozhodující chvíli nezalekl a proměnil pokutový kop a přisoudil tak domácím bod navíc do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Dnes jsme měli dost kombinovanou sestavu, díky nemocím a vykartováni a tak dva body z domácího zápasu beru "všemi deseti". Jediná pochvala a dík je dorostenci Lukáši Kloutvorovi, který se nezalekl a v rozhodující chvíli bezpečně proměnil rozhodující pokutový kop na 3:2 pro nás a tím jsme připsali o jeden bod více než soupeř z Milíčevse. Ještě bych chtěl poděkovat všem třem rozhodčím z Trutnova za bezchybný výkon.

FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (obránce Milíčevse): Soupeře jsme jasně přehrávali, akorát z ložených šancí jsme prostě gól nedali. Soupeř si ty dva body rozhodne nezasloužil.



Sestavy


TJ Sokol Chomutice
T. Čapek [-] - J. Gabriel [-] , T. Scháňko [-] (73. L. Kloutvor [-] ) , O. Plítek [-] , J. Voháňko [-] - R. Ulrych [-] , M. Plítek [-] (61. O. Jezbera [-] ) , O. Sýkora [-] , M. Šubrt [-] - L. Huráň [-] , O. Lemberk [-]

FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - J. Čapek [-] , J. Roman [-] , J. Březský [-] (73. L. Valtera [-] ) , J. Rejha [-] , P. Špicar [-] , V. Havelka [-] , J. Roman [-] , J. Bursa [-] , L. Novotný [-] , M. Roman [-] (82. M. Marhan [-] )

ŽK: 41. O. Lemberk , 58. L. Huráň , 87. O. Jezbera , 88. O. Plítek - 36. V. Havelka , 70. M. Roman , 78. J. Roman , 88. J. Čapek .
Hráči zápasu: L. Kloutvor , T. Scháňko - P. Špicar .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Tandler Oto - PETRŮ Josef, MAHRLA Günter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.