Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

15.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice si po dobrém výkonu připsala tři body za vítězství 4:2


Branky


0

Ještě před začátkem utkání se na železnicím hřišti odehrála malá slavnost, když domácí hráči a funkcionáři popřáli svému kapitánovi Tomášovi Jerie ke 40.narozeninám. Úvodní utkání na železnicím hřišti mělo všechny znaky začínající sezóny – dobré nasazení, mizerná technika a řada nepřesností na obou stranách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrála Železnice 1:0.

Přesto, že se hrálo o 4.místo, dovolil si domácí trenér Hrych posadit na lavičku některé opory a postavil do základní sestavy tři dorostence, kteří se své šance chopili velice dobře. Zápas začal z obou stran spíše defenzivně, a tak si fanoošci mohli klidně odskočit na klobásu a o nic zásadního by nepřišli. První půlhodinku se tedy pěkná divácká návštěva nudila, protože na hřišti se neodehrál jediný zajímavý moment. Až ve 36.minutě utekl po pravé straně Zachoval, předložil před prázdnou branku Bartákovi a ten otevřel skóre - 1:0. Toto byl rozhodující moment prvního poločasu, protože poté opět upadl zápas do průměru a neodehrálo se na pažitu nic, co by diváky přinutilo zatleskat. Žlunice žádnou výraznou šanci neměly, a proto se nemohly divit, že se do kabin odcházelo za příznivého stavu pro domácí a to 1:0 po brance Bartáka.

V druhém poločase se již diváci nenudili a zápas byl ukončen za stavu 4:2 pro domácí tým.

Hned po přestávce předvedl parádní individuální akci Beránek, našel před brankou Bartáka a ten prostřelil Hamerku podruhé. Poté hostům dvakrát pomohlo štěstí – nejprve střela Bartáka z přímého kopu skončila na tyči, za chvilku zachraňoval situaci s pomocí břevna Pižl. Udeřilo ale na druhé straně, když střelu Pižla z přímého kopu vytlačil Šuk na tyč a dobíhající Petr Calta vsítil kontaktní branku. To domácí probralo a o 3 minuty později po Beránkově centru opět zvýšil na rozdíl dvou branek hlavou Bičiště. V 78. potom šel důsledně za míčem Crha a zvýšil na 4:1. Deset minut před koncem domácí zaspali v obraně, po autovém vhazování se ve vápně dostal k míči Kroupa a stanovil na konečných 4:2. V prvním zápase po přestávce tedy tři body zůstali v Železnici, která si tak upevnila místo na předních příčkách tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Kozák P. (jednatel Železnice): Nejlepším našim hráčem byl Barták Daniel, který vstřelil dvě branky v zápase a zajistil nám důležité tři body do tabulky OP.

TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (vedoucí Žlunic): Železnice byla v prvním poločase lepším týmem a většinu času se hrálo na hřišti Žlunic ve 36 minutě domácí šli do vedení. Ve druhém poločase jsme dostali hned z kraje gól na 2:0. Poté byla hra vyrovnanější a nám se podařilo snížit na 2:1. Bohužel hosté ještě přidali dva góly a nám se jen podařilo v závěru utkání snížit na 4:2.



Sestavy


TJ Sokol Železnice
P. Šuk [-] - Š. Kracík [-] , M. Karban [-] , T. Jerie [-] - M. Daniš [-] , M. Beránek [-] , F. Kadlec [-] (57. P. Bičiště [-] ) , J. Bartoš [-] (70. O. Drahoňovský [-] ) , D. Barták [-] (89. F. Procházka [-] ) - J. Mestický [-] (85. J. Daniš [-] ) , J. Zachoval [-] (46. P. Crha [-] )

TJ Třešňový květ Žlunice
Z. Hamerka [-] - O. Sys [-] (73. M. Pilař [-] ) , Z. Myška [-] , P. Calta [-] , L. Novotný [-] - P. Jiřička [-] , O. Šádek [-] , O. Tomi [-] (46. D. Horák [-] ) , J. Kroupa [-] - J. Calta [-] , T. Pižl [-]

ŽK: 71. T. Pižl .
Hráči zápasu: D. Barták - P. Calta .
Místo: Železnice. Počet diváků: 144. Rozhodčí: Haken Tomáš - SKRBEK Josef, NOVOTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.