0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas s jasným koncem


Branky


47. V. Jarolím , 58. L. Novák , 84. T. Groh
0

V utkání předních týmů tabulky bylo k vidění několik zajímavých příležitostí, branky ovšem padali jen na jedné straně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecká impotence domácích určila ráz celého utkání

Domácí strážné se prezentuje v  letošní sezoně pohledným kombinačním fotbalem, hosté z Kocbeře hrají jednoduše, přímočaře a také velmi ofenzivně. První velkou šanci měli hosté a to hned v úvodní minutě utkání, brankář Strážného byl ale pozorný a vyrazil balón na bankové čáře. Poté už se hrálo v domácí režii a hráči Strážného začali zahazovat jednu šanci za druhou. Konkrétně například Jiřička s Stejskal měli šance, které se dají považovat za více než stoprocentní. Do kabin se ovšem šlo za bezbrankového stavu a to hovoří za vše. 

Poločas jako přes kopírák

Hned v první minutě druhého dějství šli hosté do vedení. Nepovedený roh vrátil hostující záložník do vápna a ve schumáži se nejlépe zorientoval Jarolím a s notnou dávkou štěstí poslal hosty do vedení.. Stráženská nemohoucnost pokračovala zahazováním dalších jasných příležitostí a tak šli hosté díky nádherné dalekonosné pumelici do dvoubrankového vedení. A když D. Brádler přestřelil i prázdnou branku, potvrdilo se známé pravidlo nedáš dostaneš, když hosté rychlý brejk převtělili v třetí a definitivně rozhodující branku celého utkání. Pokud nedáš branku, nemůžeš vyhrát a to se dnes jasně potvrdilo. 



Sestavy


TJ Strážné
L. Fesl [-] - M. Koldovský [-] , M. Stejskal [-] , J. Balcar [-] , J. Plecháč [-] , J. Srnský [-] , T. Grégr [-] (62. D. Bradler [-] ) , J. Jiřička [-] (62. V. Zárybnický [-] ) , P. Pfeifer [-] , R. Sokol [-] , P. Čurda [-]

TJ Jiskra Kocbeře
P. Strasser [-] - M. Blažek [-] , V. Hulík [-] , M. Pitrman [-] , V. Jarolím [-] , L. Novák [-] (81. L. Gogolák [-] ) , T. Béna [-] , T. Groh [-] , Z. Horák [-] , V. Hanuš [-] , M. Mohet [-]

ŽK: 69. T. Béna .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Říha Jiří - ŠOLC Petr, MLYNÁŘ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.