2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kometa jara se zasekla v Lánově


Branky


0

Rezerva Vrchlabí předvádí v jarní části soutěže solidní výkony a nejen výsledkově, ale především herně patří k překvapením soutěže. Nikdo tak nečekal, že by se na hřišti otloukánka mohlo konat překvapení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poctivá obrana nesla ovoce

Lánovští si řekli, že ještě nesloží zbraně a do derby s Vrchlabskou rezervou nasadili tvrdou a poctivou defenzivu a maximální nasazení. Od úvodu utkání poctivě bránili a hosty do výraznějších šancí nepouštěli. První dějství se neslo v duchu  nudné a opatrné hry, ovšem k údivu ale i radosti domácích fanoušků a fotbalistů se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Branka na každé straně znamenala rozstřel

Hned po přestávce domácí defenziva natoupila nekoncentrovaná a hosté se dostali do stoprocentní šance, kterou ovšem zahodili. Na opačné straně hřiště se do jasné šance dostal i domácí Lánov, ale prosadit gólově se nedokázal.Chvíli na to se po hezké akci ujali vedení hosté z Vrchlabí. Domácí se ale nevzdali a po standartní situaci v závěru utkání vyrovnal k obrovské radosti všech přítomných hlavou Souček. V nastavení podržel domácí dobře chytající Teichman a tak se šlo na penaltový rozstřel.

Zasloužené body pro domácí

Penaltový rozstřel rozhodl ve čtvrté sérii Půpán. Bod navíc tedy zůstal v Lánově. Překvapení kola je zasloužené, domácí makali a odměnou jim byly dva body.



Sestavy


TJ Lánov
P. Fischer [-] - J. Škoda [-] (72. M. Živnustka [-] ) , O. Kužel [-] , P. Šafařík [-] , P. Foubík [-] (80. J. Tošovský [-] ) , M. Půlpán [-] , J. Farský [-] (46. F. Schmidt [-] ) , I. Souček [-] , M. Mašek [-] , J. Janda [-] , M. Pulpán [-]

FC Vrchlabí B
P. Blažek [-] - R. Větrovec [-] (81. M. Sedláček [-] ) , P. Žďárský [-] , O. Renner [-] (76. M. Zenkert [-] ) , T. Kroczek [-] , V. Pokorný [-] , L. Fajfr [-] (46. M. Hanuš [-] ) , V. Janda [-] , M. Šulc [-] , A. Zajíc [-] , J. Zajíc [-]

ŽK: 65. J. Škoda - 35. R. Větrovec , 44. V. Janda , 62. M. Šulc , 76. A. Zajíc .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Šolc Petr - PRACNÝ Luboš, JINDŘÍŠEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.