2:3p.
(0:1)
33. J. Jákl
90. T. Otradovský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baráž je blízko


Branky


73. D. Zdržálek , 83. D. Zdržálek (p.) - 33. J. Jákl , 90. T. Otradovský (p.)
0

V utkání mužstev, kterým hrozí baráž se se očekávalo vyrovnané a především bojovné utkání. To se nakonec ukázalo i na hřišti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství diváky nebavilo

Obě mužsvta před utkáním dobře věděla, že v případě porážky hrozí nebezpečí baráže. Domácí tým byl od prvních minut utkání lepším týmem, držel míč na svých kopačkách ale nedokázal se dostat do výraznějších šancí. Hra se odvíjela především ve středu pole a diváky přiliš nebavila. Hosté se po drobné chybě v rozehrávce dostali do jediné brejkové situace a k nelibosti domácích ji dokázali s přehledem proměnit. Do kabin se tak šlo za nelichotivého stavu pro domácí a ti tak měli v kabině o čem přemýšlet. 

Poločas penalt předpověděl rozstřel

Ve druhé půlce pokračoval tlak domácího mužstva, ale na výraznější brankovou příležitost si fanoušci museli počkat až do  74. minuty. A hned z této příležitosti se prosadil David Zdržákek a vyrovnal. Hosté se snažili domácí defenzivě zatápět rychlými brejky a strhnout vedení zpět na svou stranu. Jenže v 85. minutě přišel faul v šestnáctce, sudí neváhal ani vteřinu a pískal pokutový kop. Zdržálek mazácky proměnil a už to vypadalo, že je jasno. Netaktickou hrou však Hartečtí umožnili soupeři v poslední minutě rychle zaútočit. Domácí defenziva situaci absolutmně nezvládla, přišel faul a ani tentokrát, přestože běžel nastavený čas, sudí ani vteřinu neváhal a znovu ukázal na puntík. K pokutovému kopu se postavi kapitán Otradovský a ani on se z jedenácti metrů nemýlil. 

Harta závěr fatálně nezvládla

Nejen, že v samém závěru přišli o body 3, ale ani v penaltách nedokázali domácí utkání rozhodnout a tak druhý bod odjel do Třemešné. 



Sestavy


TJ Jiskra Podhůří
T. Hospodka [-] - J. Novotný [-] (53. Z. Smejkal [-] ) , D. Zdržálek [-] , S. Mlejnek [-] , T. Jirků [-] , E. Zdržálek [-] (75. P. Přívratský [-] ) , M. Němec [-] (75. P. Urban [-] ) , M. Svintek [-] , T. Pařez [-] , T. Hladík [-] , O. Študent [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná B
L. Zlatník [-] - D. Semerák [-] , A. Forman [-] , D. Wagenknecht [-] , J. Polák [-] - A. Žižka [-] , J. Jákl [-] , T. Otradovský [-] , B. Hradecký [-] - J. Kött [-] (71. J. Stolín [-] ) , J. Jákl [-] (78. J. Brožek [-] )

ŽK: 90. T. Pařez .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LEBEDA Miroslav - MATĚJKA Jakub, TUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.