3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rtyně dál ztrácí důležité body


Branky


0

Přestože byli domácí, jasným favoritem, bojovné mužstvo Mostku nechtělo dát body ve Rtyni zadarmo a domácí při nejmenším potrápilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lashchuk ukazoval své kvality

Domácí tým byl od úvodních minut lepším celkem, měl převahu a velmi brzy šel zaslouženě do vedení. Trefil se ofenzivní štírek a bývalý fotbalista Trutnovského MFK Jaroš. Nutno vyzdvihnout perfektní přihrávku nejlepšího střelce domácích Hoffmana. Hosté však zbraně nesložili, tlačili se do ofenzivy a zanedlouho vyrovnali z trestného kopu díky ukrajinskému kanonýrovi Lashchukovi. Ovšem postavení zdi bylo při nejmenším pochybné, ale o to jednoduší bylo pro hosty srovnání skóre. Ole Lashchuk nadále ukazoval své kvality, nabízel se, bojoval a domácí defenzivě velmi výrazně zatápěl. Byl rozdílovám hráčem na hřišti a především díky němu byl Mostek v závěru první dějství lepším týmem. O to kurióznější je, že to byli právě fotbalisté Rtyně, kteří šli před pestávkou do vedení. Hostující defenziva nechala domácí hned několikrát zakončit a to nemohlo zkončit jinak, než vedoucí brankou. Míč do sítě dotlačil Čepelka.

Zase Lashchuk

Hned po nástupu do druhého dějství vytáhl hostující brankář fantastický zákrok a Hoffmanova střela pouze zazvonila o tyč. Domácístřelec měl hlavu v dlaních. Následně se však domácím fanouškům znovu připoměl Lashchuk, který vyškolil na levé straně u postraní čáry dva nedůsledné obránce domácích, vnikl do šestnáctky a krásnou střelou na vzdálenější tyč skóre utkání srovnal. Od té doby byli hosté lepší, místy až naivní obranná činnost domácích spojená s nepřesnou rozehrávkou jim ulehčovala hru, kterou přecházeli okamžitě do rychlých brejků a gólových šancí. Nebylo jim ale přáno vstřelit rozhodující branku. V cestě jim dvakrát stála branková konstrukce, občas i domácí brankář nebo nepřesnost v samém finále. Domácí tým tak musel být rád za bod. 

Paradox v rozstřelu

Hned v úvodní sérii paradoxně přestřelil jasné nejlepší hráč utkání Ole Lashchuk a protože domácí tříkrát dali, brali bod navíc a Mostek tak mohl být jen zklamaný.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
Vedoucí mužstva domácích: Ve druhém dějství naše hra absolutně odešla a jen díky hromadě štěstí dnes bereme body! Klobouk dolů před hostujícím Lashchukem.




Sestavy


TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
O. Seidl [-] - R. Černý [-] , J. Vlček [-] , L. Čepelka [-] , L. Marvan [-] , J. Slavíček [-] , J. Jaroš [-] , M. Hoffman [-] (77. M. Studnička [-] ) , R. Vasiljev [-] , L. Vlček [-] (58. M. Šnajdr [-] ) , D. Brát [-]

FK Mostek
J. Hlušička [-] - J. Polák [-] , O. Lashchuk [-] , M. Plch [-] , J. Piwko [-] , M. Bogáň [-] , V. Jirák [-] , T. Krkonoška [-] , R. Záruba [-] , D. Duchek [-] , L. Truhlář [-]

ŽK: 70. M. Hoffman , 83. R. Vasiljev - 51. L. Truhlář , 55. D. Duchek , 81. J. Polák .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Říha Jiří - JENÍČEK Jaroslav (N), ŠPULÁK Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.