Rozhodující branka padla v 93. minutě


Branky


44. R. Grill , 84. J. Vejvoda - 12. J. Vávra , 49. A. Polcar , 93. J. Vávra
0

V posledním utkání okresního přeboru přivítala domácí Sparta berany ze Senomat. V posledním utkání podzimní části vyhrála Sparta na hřišti beranů 2:1, tentokrát se karta otočila a šťastnějším týmem byly SK Senomaty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu se hrál zajímavý fotbal se šancemi na obou stranách. Ale byli to hosté, kteří ve 12. minutě vstřelili první branku zásluhou kanonýra Vávry 0:1. I nadále se hrál pohledný fotbal, který se musel přítomným divákům líbit. Ve 40. minutě promarnil šanci na vyrovnání Šnajdr jehož střela skončila na břevně branky beranů. Domácí se přeci jenom dočkali, když v závěru poločasu skóroval po pěkné akci Grill 1:1.

Druhý poločas nezačal pro domácí příliš dobře, když hned ve 49. minutě po chybě luženské obrany vstřelil druhou branku hostů Polcar, 1:2. V dalším průběhu utkání byla hra opět vyrovnaná se šancemi na obou stranách. Sparta se snažila o vyrovnání skóre a to se jí podařilo v 84. minutě, kdy se nemýlil Vejvoda, 2:2. Když už všichni přítomní včetně diváků zhlíželi k penaltovému rozuzlení, uklidil míč za záda Maška hostující útočník Vávra, poté co využil nedorozumění domácího hráče a brankaře, 2:3. "Gól v 93. minutě, to je velká škoda", posteskl si nad rozhodujícím momentem Ladislav Rác. "I tak bych chtěl poděkovat všem hráčům a funkcionářům, protože jsme obsadili velmi dobré 6. místo a to především zásluhou výsledků v jarní části. ", zhodnotil zároveň povedenou sezónu vedoucí domácího týmu.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - SOSNA Vladimír, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.