1:5
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice začala proměňovat šance až ve druhé pětačtyřicetiminutovce


Branky


42. J. Vávra - 66. D. Jeníček , 71. V. Fiala , 74. D. Brda (p.) , 77. P. Kotek , 88. F. Horvát
0

Obrat utkání v Senomatech se konal v druhém poločase. Zatímco v první půli hosté z Jesenice, nedokázali ani jednu šanci zužitkovat, naopak inkasovali. V druhé části dokázali pěti vstřelenými góly rozhodnout o výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání lépe začala Jesenice, kdy již v 5. minutě šel Jeníček sám na brankáře, ale překonat ho se mu nepovedlo. V prvním poločase hrozili více hosté, nicméně prvním týmem, který se radoval ze vstřelení branky byly Senomaty. Centr ze středu pole přizvedl těsně před vybíhajícím Řehořem šikovně hlavou Vávra a rozjásal tak domácí fanoušky, 1:0. Šanci na srovnání měl Kotek, který krásný centr tlačil hlavou k zemi a do protipohybu brankáře Kučaby, ten se ovšem vyznamenal a bravurním zákrokem šanci zlikvidoval. Další šanci na vyrovnání měl i Šťastný, který namísto přihrávky před odkrytou brankou vystřelil pouze do boční sítě. V poločase se odcházelo do kabin s lepším výsledkem pro domácí.

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako ten první. Jesenice se hnala za vyrovnáním. To přišlo v 66. minutě, kdy si po kopnutém rohu našel míč Jeníček a hlavou se nemýlil, 1:1. Tento gól jakoby odčaroval kouzlo senomatského brankáře a během jedenácti minut bylo o zápase rozhodnuto. V 71. minutě se o obrat výsledku postaral Fiala, který po přihrávce Jeníčka přeloboval vyběhnuvšího brankáře. Fiala byl v 74. minutě sražen ve vápně  a z následně nařízení penalty se Brda nemýlil a zvyšil náskok Jesenice na 1:3. V 77.minutě dokonal "jednáctiminutovku" Kotek,který se trefil z vápna k tyči. O finálni korekci výsledku se v 88. minutě postaral Horváth, který zužitkoval Worofkovu přihrávku před prázdnou branku, 1:5.



Ohlasy k zápasu



FC Jesenice
Bedřich Bočánek: "Zaslouženě vítězství díky výbornému výkonu a proměňování šanci ve druhé půli."



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - R. Hůla [-] , D. Zápal [-] (56. A. Polcar [-] ) , M. Karnold [-] , J. Vávra [-] , V. Kukla [-] , M. Hudák [-] , P. Katona [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , R. Trešl [-]

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - P. Altman [-] , Z. Balý [-] - P. Šťastný [-] , F. Horvát [-] , S. Pfejfer [-] , M. Pacourek [-] (65. J. Beneš [-] ) - D. Jeníček [-] , D. Brda [-] - V. Fiala [-] (70. M. Worofka [-] ) , P. Kotek [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BERAN Jan - MOUCHA Luboš (N), JOHN Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.