Zranění Karase otřáslo týmem Olešné více než prohra


Branky


26. D. Brda , 51. D. Brda , 64. V. Fiala , 70. S. Pfejfer , 75. D. Brda - 60. P. Telvák , 76. P. Telvák
0

Tým  Olešné přijel do Jesenice se seznamem omluvenek, který by svojí délkou vydal skoro na celou jedenáctku. A to ještě netušili, že o dalšího hráče přijdou během utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek byl od úvodu zápasu lepší a po čtvrthodině hry si začal vytvářet gólové šance. První dvě šance Jeníčka skvěle zlikvidoval mladý Pavlíček v brance Olešné. Překonat ho dokázal až Brda ve 26. minutě, který využil přesný centr Šťastného a trefil se parádně přimo do šibenice. Už v první půli mohli domácí náskok zvýšit, ale Jeníčkovi pokazila gólovou radost branková konstrukce a dalšími dvěma bravurními zákroky se blýskl gólman Olešné. Ve 40. minutě se prezentoval za hosty střelou těsně nad břevno Procházka. Rušná byla poslední minuta prvího poločasu, nejprve se Mutínský proháčkoval až před branku Olešné, ale trefil jen spojnici. Z následného protiútoku se doslova v poslední vteřině mohli hosté dočkat vyrovnání, jenže Telvák o milimetry minul svým lobem pravou tyč jesenické branky. 

 

Převaha Jesenice pokračovala i po změně stran

Druhý poločas začali domácí náporem a během deseti minut bylo o osudu zápasu rozhodnuto. Nejdříve se trefil po přesném centru Pfejfer, to běžela 48. minuta. Na už poměrně komfortních 3:0 navýšil záhy svým druhým gólem v utkání Brda. A když v 64. minutě navíc využil spolupráce Pfejfera s Brdou Fiala, který dorazil míč za už bezmocného Pavlíčka, sítilo na výsledkové tabuli dokonce 4:0 pro domácí. V  téže minutě došlo při souboji o míč k zranění hostující Karase, kterého odvezla záchraná služba do nemocnice s podezřením na zranění bederní páteře. Domácí ani po tomto neštasťastném momentu nepolevili v dobývání olešenské branky, jenže Pavlíček v brance byl výborný. Střelecké kopačky si naštěstí pro hosty dnes neobul ani Jeníček a zahodil několik dalších vyložených šancí. Olešné se podařilo zkorigovat po velice solidní kombinační akci, kterou přetavil Telvák ve snížení na 4:1. Jenže  v 75. minutě  rázně odmítl možné komplikace domácí Brda a po výstavním voleji zkompletoval hattrick. Na konečných 5:2 korigoval výsledek svojí druhou trefou Telvák, když zakončil další povedenou kombinaci žlutomodrých. Na skóre už do konce zápasu nic nezměnily ani šance jesenických Kotka a Horvátha.

 

 

Na skvěle připraveném pažitu odvedli velice dobrou práci i všichni rozhodčí. Jediným stínem utkání bylo zranění Jakuba Karase, které odsunulo výsledek utkání až na druhou kolej. Podle posledních zpráv z nemocnice by měl být hráč v pořádku. S celou redakcí se samozřejmě připojujeme k přání brzkého uzdravení.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Bedřich Bočánek: "Hodně poklidný zápas, soupeř působil pravděpodobně díky nekompletní sestavě odevzdaně a byla jen otázka, kolik branek se nám podaří vstřelit. Dnes spokojenost pouze s vítězstvím a třemi body."

FC Olešná
Miloslav Doležal: "Do Jesenice jsme vzhledem k neuvěřitelnému počtu omluvenek (Pozn. redakce: Pakši, Ličman, M. Telvák, Jiránek, M. Sládek, M. Vodrážka, Fiedler) odjížděli s velikými obavami. V první pětačtyřicetiminutovce jsme ještě díky vynikajícímu výkonu zaskakujícího Pavlíčka, který byl jednoznačně nejlepším hráčem, udrželi šanci na body, ale úvod druhé půle byl tragický. Po deseti minutách bylo vymalováno. Výsledek se nám díky trefám Telváka podařilo malinko zkorigovat, ale ten byl pro nás nakonec kvůli zranění Jakuba Karase zcela podřadný. Našemu hráči přejeme všichni z týmu brzké uzdravení."



Sestavy


FC Jesenice
V. Řehoř [-] - P. Altman [-] (75. M. Pacourek [-] ) , P. John [-] , J. Mutínský [-] , Z. Balý [-] - P. Šťastný [-] (80. R. Kalaj [-] ) , F. Horvát [-] , J. John [-] (52. V. Fiala [-] ) , S. Pfejfer [-] - D. Jeníček [-] , D. Brda [-] -


ŽK: 26. J. Karas , 80. P. Kollmann .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SÝKORA Antonín - POLÍVKA Zdeněk, SOSNA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.