4:2
(2:2)
26. P. John (p.)
45. D. Brda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice propadla v Lužné ve standardních situacích


Branky


10. J. Vejvoda , 47. J. Špička , 53. R. Grill , 67. R. Šnajdr (p.) - 26. P. John (p.) , 45. D. Brda
0

Jesenice se od začátku utkáni v Lužné prezentovala nebojácným a aktivním výkonem, jenže první branka padla paradoxně na opačné straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácím zařídil v 10. minutě kdo jiný než střelec Vejvoda, kterému u ní asistoval pohotový Grill. Ve 26. minutě byl podkopnut ve vápně hostující Šťastný a z nařízené penalty s přehledem srovnal John na 1:1. Jesenici gól povzbudil v další aktivitě a do konce poločasu byla lepším týmem. Po zásluze se tak ve 45. minutě dostala i do vedení, když se po rohovém kopu prosadil Brda. Ještě před poločasovým hvizdem ale za Lužnou stihl srovnat ve druhé minutě nastavení Špička na 2:2.

 

Úplný obrat se Lužné podařilo dokonat v 53. minutě. Po rohovém kopu Jesenice se míče zmocnil Šnajdr, poslal rychlou přihrávku na Grilla a jeho střla z úhlu si našla skulinku za záda Drahoňovského, 3:2. Do komfortního dvougólového vedeni se dostali domácí v 67. minutě. Hbitý Vejvoda pláchl hostujícího bráně a ta musela hasit nebezpečí nedovoleným zákrokem. K penaltě se postavil Šnajdr a zvýšil na 4:2. Lužná už svoje vedení do konce zápasu se štěstím ubránila, když i s notnou dávkou štěstí nedovolila Jesenice vstřelit kontaktní gól, který by ještě zápas mohl zdramatizovat.

 



Ohlasy k zápasu



FC Jesenice
Bedřich Bočánek: "Hlavní důvodem naší prohry bylo nedodržení taktických pokynů a propadání ve standardních situacích z čehož pramenily obdržené branky."



Sestavy


TJ Sparta Lužná
L. Rác [-] - J. Staněk [-] , P. Staněk [-] , D. Kopernický [-] - A. Mašek [-] , J. Špička [-] (83. V. Mašek [-] ) , S. Fronk [-] (76. K. Krumhanzl [-] ) , P. Ambrůžek [-] , R. Grill [-] (80. J. Sláma [-] ) - J. Vejvoda [-] , R. Šnajdr [-]

FC Jesenice
J. Drahoňovský [-] - P. Altman [-] , P. John [-] , J. John [-] , Z. Balý [-] - F. Horvát [-] , M. Pacourek [-] (65. R. Kalaj [-] ) - D. Jeníček [-] , V. Fiala [-] (70. M. Worofka [-] ) - D. Brda [-] , P. Šťastný [-]

ŽK: 58. D. Kopernický , 89. V. Mašek - 18. D. Brda , 68. P. John .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - KLECANDA Zdeněk (N), PAULUS Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.