Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

--

Hředle protrhly střelecký půst z posledních dvou zápasů. Odnesla to Lužná


Branky


48. A. Vitner , 67. J. Sláma (p.) , 89. A. Vitner
0

Domácí umlčeli luženské duo Vejvoda - Šnajdr, které vyšlo po gala představení z minulého týdne tentokrát naprázdno. Podařilo se jim zároveň nalézt zpět střelecký prach a berou po poctivém výkonu plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty se chopilo taktovky domácí mužstvo a zatlačilo luženské hráče na jejich polovinu. Hosté přijeli s obrannou taktikou, kdy chtěli spoléhat na brejky dvojice útočníků Vejvoda - Šnajdr. To se jim však za celý zápas nepovedlo ani jednou. Domácí sice měli herní převahu, ale žádná větší branková příležitost před Maškovou brankou ne a ne přijít. Několik střel ze střední vzdálenosti nemohlo hostujícího brankáře ohrozit, protože když domácí hráči stříleli na branku, chyběla jim potřebná razance. A tak né přiliš pohledný první poločas skončil bez branek.

 

Druhý poločas začal pro skvěle pro domácí Hředle. Zprvu nenápadnou akci u postraní čáry dokonal střelou Vitner, který dostal ideální přihrávku od brankové čáry, kterou mu adresoval Sláma, 1:0. Po úvodní brance se Hředelští trochu stáhli, a tak se do hry dostávali i hosté. Jejich hral ale negenerovala žádné výraznějších šance, které by znamenaly bezprostřední ohrožení domácího brankáře. Vše tak rozhodla  67. minuta, kdy centrovaný míč přeletěl všechny a po odrazu míče od země trefil ruku hostujícího Kopernického. Pokutový kop proměnil s jistotou Sláma a dal domácímu týmu potřebný klid. Hosté pak výrazněji ohrozili branku Malinovského pouze hlavičkou Vejvody, která skončila nad a hned po svém střídání se uvedl i Krumhanzl, který z trestného kopu orazítkoval břevno domácí branky. Na druhé straně se ve dvou šancích zjevil střídající Pichnarčík, ale ani on neměl seřízená mířidla. A tak v 89. minutě dal výsledku konečnou tvář Vitner, který prostřelil Maška, 3:0.

 



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář: Po dvou prohrách a hlavně dvou zápasech, ve kterých jsme nevstřelili branku, jsme potřebovali bodovat. Což se nakonec povedlo. Celý zápas byl v naší režii, ale branku jsme vstřelili až ve druhém poločase. O všem rozhodla proměněná penalta, která dala na naše kopačky klid. Snad si odneseme to lepší i do dalších zápasů.




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.