Hosté dohrávali v osmi hráčích


Branky


6. P. John (p.) , 59. D. Jeníček , 71. D. Jeníček - 34. M. Tvrz
0

Na hřiště Jesenice zavítal tým SK Rakovník, který prochází výsledkovou krizí a začíná nabírat výraznou ztrátu na špičku tabulky. Ani tentokrát se hostům nevedlo lépe a vítězství patřilo domácím, kteří zkušeně využili i početní výhodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 6. minutě po faulu Vydry na Brdu kopal pokutový kop P. John k tyči a nedal tak Hrbkovi šanci, 1:0. Hosté se tlačili za vyrovnáním, ovšem v tom jim bránila skvěle hrající defenziva Jesenice v čele se skvěle chytajícím Řehořem. Ve 20. minutě mohl z brejku přidat druhý gól Jesenice J.John, ale byl chycen v ofsajdové pasti SKR. Další šanci domácích měl Horváth, který utekl po levé straně a jeho střelu gólman vyrazil a následně obránci odkopli na roh pro Jesenici. Vyrovnání přišlo v 34. minutě, kdy si na centr P. Tvrze naběhl bratr Marek a z blízkosti překonal Řehoře, 1:1. Zápas pokračoval ve stejném tempu, kdy se domácí spoléhali na brejky, především na Davida Brdu. Míč na kopačkách drželi spíše hráči hostí, ale branku z toho nedokázali vyprodukovat. 

 

Druhý poločas pokračoval stejným rázem jako první. Ve 49. minutě se ve vápně uvolnil M. Tvrz a našel Plačka, před kterým míč ukopl domácí obránce pouze k P. Tvrzovi, který v dobré pozici zamířil vedle. V 59. minutě nastal zřejmě rozhodující moment utkání. Nejen že domácí Jeníček poslal domácí po brejku do vedení 2:1, ale hostující Cibulka se dožadoval nevybíravým způsobem odpískání údajného ofsajdu a za svoji kritiku pomezního rozhodčího Tilbacha dostal červenou kartu a byl vyloučen. Ani tento okamžik však definitvně nezlomil snahu hráčů SKR, nicméně góla již vytěžit nedokázali. Jejich herní převaha pokračovala i v deseti mužích v poli. V 71. minutě se domácí dostali k dalšímu brejku a Jeníček definitivně potvrdil domácí výhru, 3:1. V 75. minutě ze hry ze zdravotních důvodů odstoupil M. Tvrz a hosté hráli v devíti. Aby toho nebylo málo, tak byl o dvě minuty později po druhé žluté kartě vyloučen Vydra a hosté dohrávali v osmi. Rakovničtí již rezignovali na zvrat v utkání a zápas dohráli s míčem na svých kopačkách na vlastní polovině. Jesenice mohla nakonci proti osmi hráčům SKR přidat ještě nějaký ten gól, ale ani střela Brdy a aní centr Hotvátha na dobíhajícího Worofku se neujal, tak Jesenice dokázala na domácím hřišti porazit SKR 3:1. Kaňkou zápasu bylo nesportovní chování hráče hostí Hertla, který by i díky ligovým zkušenostem měl dokázat udržet nervy na uzdě za každé situace a být příkladem pro mladší spoluhráče, bez ohledu na výroky rozhodčího.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Bedřich Bočánek: Velká spokojenost s bojovností, nasazením a výkonem všech našich hráčů! Těžké utkání proti výbornému soupeři a zasloužené vítězství!

SK Rakovník B
Marek Tvrz: Dneska jsme se porazili zcela sami. I přes brzký gól domácích se nám podařilo vyrovnat a byli jsme herně jasně lepší. Bohužel přišel zkrat našeho hráče a utkání dopadlo, tak jak dopadlo. Nezbývá mi nic jiného než domácím pogratulovat k vítězství. Pro nás je to třetí porážka z posledních 4 utkání a za týden s Pavlíkovem nás nečeká nic lehkého.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - TITLBACH Marek, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.