Oslavu třetího gólu doprovodilo nepříjemné pozdvižení


Branky


2

Kněževes opět na domácí půdě zvítězila. Atmosféra však byla nepříjemná, poté co musela pro Milana Krejčího přijet sanitka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned na začátku utkání se po úniku Konvalinky zahrávala z hranice velkého vápna standardní situace a Rosa jen o kousek minul pravý růžek svatyně brankáře Lennera. V 7. minutě skóroval Hanych, když utekl po levé straně a poslal domácí do vedení 1:0. Domácí se uklidnili a začali hrát svou hru, byli ve všech směrech lepší. Ve 27. minutě přidal Hanych druhý gól, poté co ho našel Vrábík před bránou, zakončil hlavou, 2:0. Pět minut poté snižoval po krásné akci Konvalinky Rosa na 2:1.

Hra v druhé půli utkání postrádala hlavu i patu, v 55. minutě si ale domácí tým pohlídal vítězství. Hanych utekl po pravé straně a nahrál Vrábíkovi před bránu, ten zavěsil, 3:1. Po oslavě domácí zjistili, že na hřišti leží bezvládný Krejčí. Dehydratovaný a vyčerpaný zkolaboval, musel být převezen sanitkou. Zbylých pětatřicet minut bylo vše víceméně v režii domácích a stav se již neměnil.

 Škoda začátku utkání, kdy se hned v 1min. po úniku Konvalinky zahrávala z hranice velkého vápna standartní situace a Rosa jen o kousek minul pravý růžek svatyně domácího brankáře. Z protiútoku jsme po hrubé chybě obránce inkasovali první branku utkání, domácí se uklidnili a začali hrát hru na kterou jsou zvyklí. Byli aktivnější, měli rychlejší start na balón a jejich obrana se nedopouštěla větších chyb. Za stavu 2:0 snižoval po krásné akci Konvalinky Rosa na 2:1, ale to bylo od našich střelců již bohužel vše. 



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Petr Krob: Pozitivních prvních 30 minut a tři body. Jinak hra neodpovídala tomu, kde se pohybujeme v tabulce. Proti kvalitnějšímu soupeři bychom nevyhráli.

Sokol Janov
Tomáš Kinter: K dnešnímu zápasu jsme opět nastoupili v sestavě okleštěné zraněními a zaslanými omluvenkami. V takto slátané sestavě jsme byli pro domácí mužstvo relativně snadným soustem. Škoda začátku utkání, kdy se hned v 1min. po úniku Konvalinky zahrávala z hranice velkého vápna standartní situace a Rosa jen o kousek minul pravý růžek svatyně domácího brankáře. Z protiútoku jsme po hrubé chybě obránce inkasovali první branku utkání, domácí se uklidnili a začali hrát hru na kterou jsou zvyklí. Byli aktivnější, měli rychlejší start na balón a jejich obrana se nedopouštěla větších chyb. Za stavu 2:0 snižoval po krásné akci Konvalinky Rosa na 2:1, ale to bylo od našich střelců již bohužel vše. Kněževečtí nepřipustili žádné drama a s přehledem si náskok pohlídali až do konce zápasu.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - DĚDEK Josef, DĚDKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 5. 2016 21:49
Děkujeme za upozornění. Prověříme s redaktorem, kde se stala chyba a napravíme to.
2. 5. 2016 19:12
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník
Dobrý den,
v sobotu jsem Vám zasílal hodnocení utkání Kněževes - Janov.
Má slova jsou ovšem zcela vytržena s kontextu a působí jak by je psal naprostý analfabet.
Prosím o doslovnou interpretaci, v opačném případě Vám nadále odmítám psát názory a zasílat fotografie. Děkuji