4:1
(3:0)
58. P. Matějovský (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný kdo proměňoval šance, byla Sparta


Branky


0

Kolešovickým se stále nepodařilo prolomit šňůru proher, která je zatím v jarní části provází. Z Lužné odjeli i přes mnoho šancí také bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lev, povzbuzen výkonem z předešlého utkání začal dobře i v Lužné a domácí hráče v úvodu zaskočil aktivní hrou. Tu narušil soupeř ve 14. minutě, kdy z ojedinělého brejku skóroval Dolhý, 1:0. Dál hrál především Český lev, jenže branky dávala Sparta. Nejdříve se trefil po centru z levé strany Vejvoda a stejný hráč zakončil brejk po rohou Kolešovic, 3:0.

Druhý poločas byl herně vyrovnaný, jenže ve vápně byli opět důraznější domácí. Do zápasu vrátil Kolešovice po faulu na Štíchu z pokutového kopu Matějovský - to běžela 58. minuta, 3:1. V 64. minutě se kopala penalta i na straně druhé. Matějovský podkopl ve velkém čtverci Vejvodu. Kalík si ale s Ambrůžkovým pokusem poradil. V 68. minutě se prosadil do pokutového území individuálně Štícha, nachystal gólovou šanci střídajícímu Jelenovi, ten ale v malém vápně zazmatkoval a míč se odrazil od jeho stojné nohy mimo Maškovu branku. V 75. minutě měl po nevybíravém zákroku na Jankuru dostat druhou žlutou kartu Ambrůžek, jenže sudí Vodrážka nepochopitelně ohodnotil žlutým kartónkem faulovaného Jankuru. O pár minut později pak Barthel na polovině hřiště hrubě sestřelil Ambrůžka a poprávu viděl červenou kartu. Ještě v 80. minutě měl gólovou šanci po akci Štíchy s Danem Polánkem jeho bratr Jakub. Střela z 15 metrů mířila jen do boční sítě. V 85. minutě dostala Lužná reparát k pokutovému kopu. Vyskočil se dostal před Vicjana a tomu nezbývalo nic jiného než ho faulovat. Ani druhý pokus ovšem Lužná neproměnila, tentokrát zvonila Kalíkova levá tyč. V samém závěru si vybral kopec smůly Kalík. Při Krumhanzlově přímém kopu podklouzl a míč měl tak volnou cestu až do sítě, 4:1.



Ohlasy k zápasu



Český Lev Kolešovice
Michal Štícha: Herně to z naší strany nebyl špatný zápas, jenže branky dávali z každého brejku domácí. Vlastně vše rozhodl už první poločas. Výsledek 3:0 byl pro nás hodně krutý. Druhá půle už byl otevřený fotbal s množstvím šancí na obou stranách. Bohužel každé utkání hrajeme v rozdílném složení, točí se posty. Oproti utkání SKR byly hned 3 změny. Ve zbytku sezóny to bude už jen boj o záchranu. Co je platné, že trápíme SK Rakovník, Olympii, Kněževes, když zápasy, kde bychom body měli sbírat nebodujeme.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
V. Mašek [-] - J. Staněk [-] , P. Staněk [-] , D. Kopernický [-] , J. Dolhý [-] - A. Mašek [-] (70. T. Vyskočil [-] ) , S. Fronk [-] (64. K. Krumhanzl [-] ) , P. Ambrůžek [-] , J. Špička [-] - R. Šnajdr [-] (46. R. Grill [-] ) , J. Vejvoda [-]

Český Lev Kolešovice
M. Kalík [-] - P. Barthel [-] , J. Vician [-] , J. Kovář [-] , P. Matějovský [-] - J. Holeček [-] (46. J. Polánek [-] ) , P. Jankura [-] , M. Štícha [-] (82. T. Rychtařík [-] ) , M. Houška [-] - D. Polánek [-] , J. Daniš [-] (58. A. Jelen [-] )

ŽK: 62. P. Ambrůžek - 10. J. Daniš , 64. P. Matějovský , 75. P. Jankura , 85. J. Vician . ČK: 78. P. Barthel .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - RUNZA Josef (N), VĚTROVEC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.