Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněževsi doma opět zůstávají body


Branky


0

V jarní části celek FK Kněževes ještě neprohrál, 17. kolo nebylo vyjímkou. Domácí opět jednoznačně zvítězili, tentokrát nad hráči ze Zavidova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo ve svižném tempu, domácí se snažili dostat za zavidovskou obranu nákopy na své útočníky. První chyba ze strany hostů přišla už v 9. minutě, kdy Kozák využil nedorozumění v obraně, pohrál si s gólmanem a zakončoval do prázdné branky, 1:0. Další chyba přišla ve 29. minutě, kdy po pravé straně pronikl domácí záložník a přesným centrem přes tři obránce Zavidova nahrál na Kozáka, který uklízel již podruhé. Tentokrát mířil k pravé tyči, 2:0. Hosté měli jen ojedinělé útoky, které končily na hranici velkého vápna.

 

Druhý poločas začal stejně, jako skončil první a domácí se snažili zvýšit svůj náskok. To se jim povedlo hned v 53. minutě, kdy Holeček zvýšil na 3:0. Během 3 minut se povedl útok Zavidovským po levé straně, kdy míč zatáhl Ryšlavý a Loula uklízel už do prázdné brány, 3:1. Pak se hra uklidnila a hrál se nezáživný fotbal. V 69. minutě utekl po levé straně domácí záložník Hanych a uklidil míč pod „víko“ brankáře Krause, 4:1. Hostům už se povedlo jen snížit v 89. minutě, po centru Špičky uklízel míč k pravé tyči P. Čech st., 4:2.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov B
Petr Čech: Přijeli jsme do Kněževsi s cílem domácí tým potrápit a zkusit uhrát nějaké body. Bohužel po naší chybě šel domácí tým rychle do vedení. Naše hra v prvním poločase byla špatná, chyběl pohyb, přesnost v přihrávkách a tak se domácí dostávali do šancí. V druhém poločase jsme se zlepšili, ale domácí si svoje vítězství v klidu pohlídali a vyhráli 4:2. Celkově se nám zápas nepovedl, asi největší náš problém je, že jsme ještě na jaře nehráli žádný zápas ve stejné sestavě.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] , P. Holeček [-] (70. M. Večěřa [-] ) , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , L. Malafa [-] , J. Hanych [-] , R. Čihař [-] , J. Vršecký [-] , L. Kozák [-] (88. J. Bradáč [-] ) , P. Komžik [-] (73. M. Kutílek [-] )

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - Z. Šmíd [-] (75. Z. Nágl [-] ) , P. Čech st. [-] , V. Ryšlavý [-] , L. Plincner [-] , P. Čech ml. [-] , K. Loula [-] , A. Špička [-] , P. Pešek [-] , D. Žďánský [-] , M. Zuda [-]

ŽK: 88. J. Vršecký - 48. V. Ryšlavý , 66. P. Čech st. , 68. Z. Šmíd .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: Brejník Aleš - HRUBÍ Jaroslav (N), KLICH Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.