4:2
(2:1)
30. L. Švolba
73. O. Humr (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta získala potřebné body do tabulky


Branky


10. J. Vejvoda , 45. P. Ambrůžek , 52. R. Šnajdr , 88. P. Ambrůžek - 30. L. Švolba , 73. O. Humr (p.)
0

 Domácí Sparta přivítala za pěkného počasí a na perfektně připraveném hřišti hosty z Lán. Domácí potřebovali vyhrát, aby se vzdálili z pásma možného sestupu, a to se jim podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu vyšel domácím, kteří zásluhou mladého Vejvody vstřelili první branku utkání, 1:0. Dále se hrál průměrný zápas s minimem šancí na obou stranách. Ve 30. minutě utkání vyslal vysoký míč na branku domácích Švolba a k překvapení všech, včetně domácího brankaře skončil v síti domácí brank, 1:1. V závěru prvního poločasu pěknou střelu vyslal z hranice pokutového území domácí kapitán Ambrůžek, která skončila v síti hostujícího brankaře, 2:1.  
Druhý poločas začal opět převahou domácího mužstva, kterou korunoval třetí brankou v 53. minutě Šnajdr, 3:1. Hosté nesložili zbraně a stále se pokoušeli o zteč domácí branky. To se jim podařilo, když domácí obránce fauloval v pokutovém území hostujícího hráče. Hosté tak měli možnost zahrávat pokutový kop, který bezpečně proměnil Humr, 3:2. V závěru utkání pečetil domácí vítězství nejlepší hráč na hřišti, kapitán domácích Ambrůžek, 4:2. Závěr utkání byl zbytečně nervozní a z toho vyplynulo dvojnásobné vyloučení hostujících hráčů.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
L. Rác [-] - J. Staněk [-] , P. Staněk [-] , D. Kopernický [-] - J. Sláma [-] (46. A. Mašek [-] ) , J. Kolínský [-] (88. J. Špička [-] ) , P. Ambrůžek [-] , R. Grill [-] (46. K. Krumhanzl [-] ) , S. Fronk [-] - R. Šnajdr [-] , J. Vejvoda [-]

SK Lány
L. Novák [-] - D. Švigár [-] , P. Dudášik [-] , M. Rajgl [-] , J. Loskot [-] - J. Matějka [-] , D. Jirava [-] (50. D. Keller [-] ) , D. Dudášik [-] , L. Švolba [-] - O. Humr [-] , M. Reichl [-]

ŽK: 34. D. Kopernický - 75. D. Švigár . ČK: 82. J. Matějka , 90. D. Švigár .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ŠVÁCHA Josef, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.