Duel prvních dvou týmů ovládla Sýkořice


Branky


0

Na čele tabulky III. třídy přituhuje a 16. kolo svedlo proti sobě dva nejvýše postavené týmy. Sýkořice uštědřila Kroučové teprve druhou domácí porážku v této sezóně a nyní jí dělí pouhý bod od prvního místa, kde i přes prohru v ostře sledovaném zápase zůstávají fotbalisté Sokola Kroučová. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla silná desetiminutovka

Vstup do utkání měli hosté velice povedený. Nápaditou kombinačni hrou se dostávali nejen do šancí, ale hlavně je dokázali i proměňovat. Černou desetiminutovku pro domácí Kroučovou odstartoval brankou v 14. minutě sýkořický Kotchera. O čtyři minuty později rozšířil svoje "kanadské bodování" o asistenci při gólu Lince a bylo to pro hosty už od dvě branky. A když ve 20. minutě přidal třetí přesný zásah Hříbal, vypadalo to s domácími fotbalisty lidově řečeno na ručník. Kroučová za nepřiznivého stavu přitvrdila hru, což ale nedělalo bojovným hostům větší problémy. Jediný kdo trpěl, byli diváci. Místo do té doby svižného fotbalu, se hra kouskovala a byli svědkem i několik šarvátek. Tento obraz hry vydržel po celý zbytek prvního poločasu.   

 

Naděje na zvrat v utkání vzal domácím definitivně Slabý, který přidal krátce po svém přichodu na hřiště čtvrtou branku. Trenérovi hostujícího mužstva vyšla geniálně rošáda za lehce zraněného Kotchera, kterého nahradil právě Slabý a hned za tři minuty vstřelil gól. Vyhrocená hra plná soubojů a dohadů už do konce utkání žádný další gól nepřinesla. Hosté po překvapivě hladké výhře stáhli náskok Kroučové na pouhý jeden bod. Přetahovaná na čele tabulky tak dostává další náboj a musíme do ní také započítat i Lubnou a Branov, číhající v mírném závěsu za vedoucím duem. 

 

 



Počet diváků: 80. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ŘÍHA Michael, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.