1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly v Chrášťanech


Branky


0

Dnes se na hřišti v Chrášťanech vystřídal sníh se sluníčkem. Nakonec bylo více slunečno na straně domácích, kteří jedním gólem nedali hráčům ze Šanova šanci na výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli jasně silnější hráči Chrášťan, měli převahu a hosté se pouze bránili. V 18. minutě hlavní rozhodčí Kozák nepískl "jasnou" penaltu na Aleše Sekyru. Špatné rozhodnutí sudího viděli nejen hosté, ale i domácí fanoušci. Ve 36. minutě padl první gól, po nepřehledné situaci. Stopeři hostů se špatně domluvili a kapitán domácích, Dvořák tam zůstal sám. Využil situace a křižnou střelou uklízel do brány, 1:0. V dalších minutách první půlky už jiné góly nepadly.

Druhou část utkání se hra vyrovnala a hráči Šanova měli několik šancí, bohužel chybělo štěstí, aby to vedlo k vyrovnání stavu. V chrášťanském týmu kraloval Erben, který hrál v záloze svůj standard, pěkně to rozhazoval a balón umí udržet. Ke konci hosté nastřelili pouze tyčku, a tak utkání skončilo zaslouženým vítězstvím Chrášťan.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Šanov
Jan Šika: Chrášťany byly lepší. My máme mladý kluky, kteří se to musí naučit, na takové zkušené hráče prostě nemají. Dnes to byl alespoň trochu výkon, kluci bojovali, ale bohužel je to tak jak to je, za bojovnost bych dal pochvalu.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
T. Polák [-] - F. Lauber [-] - L. Rédl [-] (62. D. Kříž [-] ) , D. Dvořák [-] , J. Šutera [-] (89. K. Lavička [-] ) , V. Erben [-] , L. Hanzl [-] , T. Rédl [-] , R. Kozák [-] , Z. Hubáček [-] , M. Prepletený [-]

TJ Šanov
L. Sekyra [-] - A. Sekyra [-] , M. Blecha [-] , M. Malík [-] , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] (19. M. Dyršmíd [-] ) , O. Klouček [-] , J. Cír [-] , F. Kratochvíl [-] , D. Kotek [-] (64. M. Novotný [-] ) , S. Hrubý [-]

ŽK: 59. T. Volráb .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŘÍHA Michael, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.